cimcime1018 Sena_sena 3 su bardagi su Yarım su bardağı minik yüksük makarna ya da kuskus Bunları koy tencereye. Bı kaseye 1 çay bardağı yoğurt 1 tatlı kaşığı un azıcık da nane karistir. Makarnanın suyu kaynayınca da ekleme yap birleştir. Çok güzel oluyor oğlum çok seviyor hem de serin serin içer soğuyunca
Karakiz22 Sena_sena sabah omlet yaban mersini labne bir az kaşar eline salatalık veriyorum Öğlen sebze yemekleri yapıyorum kuzuyla ama yoğurtla veriyorum bol bol yoğurt yemeyi sade verdiyimde yemiyor bazen ama yoğurtla verince yiyor Akşama meyve muz şeftali elma Çorbayıda soğuk veriyorum uyurken yapıyorum uyanana kadar soyuyor zaten ılık oluyor o zaman içiyor
Karakiz22 Bir de bize doktor demişti ve araştırdığım zamanda karşıma çıkmıştı yemek aralıklarını uzun tutun iyice acıkınca yiyor o zaman güzelce
MelisArmin Sena_sena Makarna ve dolma biber neden olmaz? Ben kuru dolma, yanında yoğurt şeklinde yediriyorum. Makarnayıda yanında köfte veya tavukla birlikte veriyorum. Bazende mücverle. Soğuk ayran çorbası verebilirsiniz, yazın çok güzel gidiyor serin serin.
Sena_sena MelisArmin makarna olmaz değil de sürekli veremem diye söyledim dolma biberi pirinç çok vermek istemediğim için şeker var diye. Ama tabi ki verdiğim zamanlar oluyor 😫
Mirabia Sena_sena 14 aylık gündüzleri genelde yumurtalı sebzeli krep yada pankek tarzı şeyler yapıyorum öğlen yayla çorbası kavun karpuz şehriye çorbası yada sebze çorbası akşamları aynı şekil çorba yanına makarna yoğurtluyorum pilav varsa pilavı yoğurtluyorum tavuk et vs ne yersem yediriyorum sadece sabah kahvaltısnı ayrı hazırlıyorum çünkü peynir zeytinle doymuyor