Birprensessannesii Merhaba Kızım 10 aylık oldu göbek bağı hala duruyor sizler ne yaptınız gömdünüz mü benim gibi hala evde mi duruyor
nnoktaa Birprensessannesii 5 ay 19 gün.. tv ünitesinin bi yerinde duruyordu ama tam neresinde onu hatırlamıyorum 😂😂
Birprensessannesii nnoktaa bende sifonyerimin cekmecesine koydum gomsem mi diye düşünüyorum anneler ne yapmış merak ettim
2boymommy Birprensessannesii oglum her ne kadar simdilik ögretmen olmak istedigini söylesede (ilerde mutlaka fikri degisecektir simdi 8 yasina girecek cünkü daha 😅) ben inanmiyorum böyle seylere. Kayinvalidem gidip oraya gömmüs ilk oglumunkini ikinci oglumunda sordu nereye gömelim diye bende abisininki nerdeyse oda orda olsun dedim ☺️
Birprensessannesii elbay53 kv evde kalsın eve bağlı olur diyor ben inanmıyorum böyle şeylere o öyle dedikçe gomesim geliyor
ozr42 Birprensessannesii yok zaten toprağa gömersek iyice gömmek gerekiyormuş kediler köpekler bulmasın diye öyle duymuştum .
Boncuk-anne Birprensessannesii bi ihtimal dedik fırsat varken gömdürüverdik birine 😂 inanmaktan değilde insana ait bişeyin gömülmesi gerektiğine inanıyorum o yüzden benimki. Böylede bi hurafe olunca veriverdim arkadaşın eline dedim göm 😂
Minisse Birprensessannesii İnanmam aslında ama evde duracağına gömmekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum :) benimkini annem saklıyordu evde gömmemişti bir yere