Biprensannesig Merhaba platformlardan bakıyorum ama bulamadım hısım akrabasından veya kendı cıkacak olan varsa tavsıyelerşnşzş beklıyorum
BM22121 Biprensannesig bizim burda vardı ama pek memnun değilim ben evden çok arada kalıyor yinede çok çaresiz kalırsanız bakın isterseniz
Biprensannesig FeyzaBkn bizde cok aradık balım hep bizden once soran jandarmalar tutmus kimi doncem dedi donmedi başkasına vermiş derken bi tane nasp denk geldi sahibinden tuttuk ❤️🔥
Biprensannesig FeyzaBkn amin balım fiyat aralıgınız kaç bide kaç oda bakıyosunuz 3/1 zor gelıyo bide bi tık pahalıda 2/1 ler iyi
FeyzaBkn Biprensannesig 3+1 olursa daha iyi tabi ama yoksada 2+1 bakarız 15 ortalama istiyoruz da fiyatlar çok uçuk insanın içi elvermiyo doğuya gidip o kadar para vermesi
Biprensannesig FeyzaBkn simdi bide bir kira depozito bi kira emlakcı bi kira pesin deyip milleti souyolar bildigin allahtan oylesi denk gelmedi
FeyzaBkn Biprensannesig aynen bizde o yüzden gidip bulalım dedik eşim gidecek inşallah buluruz gönlümüze göre
Biprensannesig FeyzaBkn evet bizde oyle yapacaktık bulamasaydık tasınacagımız sehirdeki tıra ıkı ortak arkadas bulduk onlar hep tutmuslar bi biz kalmıstık güç bela bulduk