Fatma22 Kizceler merhabalar 61 kilo ile hamile kaldim. Troid enfeksiyon kusma derkn 57 ye dustumilk aylarda suan 22 haftalik hamileyim. Veeee 67 kiloyum …. biraz fazla mi almisim Ilk aylarda yemek yiyemedm dye simdi biraz rahatm yiyorum herseyden . Bu sirada ikinci gebelik.
dugme Fatma22 biraz fazla.olmus sanki evet ama herkesin bünyesi bir değil bebisde sende saglikliysaniz takılma boşver 🌸
Fatma22 EbruBoluKaya nelere dikkat ettin nasil beslendin. Hamilelik ve dogum sonrasi. Tatli fkn yedin mi mesala
dugme Fatma22 o zaman hiç takma kafana ben hamileliğimde gebelik.diyabetinden hep diyetle gittim sadece 8 kilo aldım herkes dediki ayyy doğumdan çik senin hiçbir şeyin kalmaz doğumdan sonra göbek kaldı kilo vermek bir yana ben 6 kilo aldım emzirirken ama hepsi gitti halada kilo veriyorum her halimizle güzeliz ye iç tadını çıkart gerisini boşver hiç takilma rabbim kolay doğum nasip etsin 🌸
EbruBoluKaya Fatma22 hamilelikte birşeye dikkat etmedim açıkçası normalde çok yiyen biri değildim ama hamilelikte çok çok yedim hiç birşeyden kısmadım. Doğum sonrasıda özel hbirşey yemedim yeri geldi gün içinde birşey yiyemedim tek bakıyorum bebeğime sadece bol su içtim normalde tatlı sevmezdim hamilelikte epey yedim ama ölçülü şekilde sadece anne sürü alıyoruz