bussyy1710 Süt ve süt ürünleri alerjisi var. Ben kendim için limon sarımsak ceviz ile tatlandırıyorum bir kere ağzına verdim bayıldı verilebilir mi o şekilde? 7,5 aylık olmak üzere.
NmalkoC bussyy1710 sarımsak ve limon cok faydalı bence o şekilde verebilirsiniz ben corbalarına dahil 7 aydan sonra sarımsak rendeleyip koydum icine
BilgeliHayat bussyy1710 ben kahvaltılarda, avokado, muz, ceviz karışımını veriyordum çok severek yiyordu. (Yumurta alerjisi olduğu için, yumurta eklemiyordum)
jalepoyraz Benimde oğlum 7 buçuk aylık kahvaltılarda veriyorum avokado+muz+yumurta sarısı+ceviz şeklinde
bussyy1710 jalepoyraz püre yapıp mı? Ben de normalde muz yumurta sarısı veriyorum da püre yapıp muz yok marketlerde de yok. Dün gün kurusu haşlayıp onunla verdim fakat bugün o da bitti 🙅😀
jalepoyraz bussyy1710 çok şükür bizim hiç biseye alerjiniz çıkmadı smdiye kdr bide 3gun kuralını uygulamadim 🙂 yoğurtta falan varmi
bussyy1710 mrymkrm muzla benimki de yiyordu muz bulamadık valla 😀 bayram ya sebze meyve yok hiçbir yerde
NmalkoC bussyy1710 ben evde cicibebe bisküvisi yapıyordım mesela o muz avokado birde meyvelerle karıştırıp verseniz
Cancan26 bussyy1710 Limon karabiber bazen ilave sarımsak. Yumurtayı yağa kırıp pişiriyorum. Kendim ekmeğin üstüne sevdiğim için damak tadı oluşsun diye yerken ayrı ayrı yada çatal birlikte batırıp verdim hep