doga1 Doktor kilo alimi az biberon emmiyor diye ek gıdaya başlayın dedi 3aylikken ben kaşık mama denedm başka bişey vermedm bı iki kez şimdi 4 ay 1 günlük boyle erken başlayan var mı
doga1 alinann evet ver demisti doktor ama ben hero baby 4+ kaşık maması var muzlu onu yaptım iki üç gün yedirdim sonra bıraktım olmuyor çünkü
doga1 asellmomm11 yutmuyor ağzının diğer tarafından dökülüyor beğenmiyor diye Aptamil ve Bebelac Gold denedim ikisinde de ayni
suheyla92 doga1 cok erken degil mi baska marka mamalar deneyin önce. Hipp organic combiotic denediniz mi genelde bunu reddetmiyormus bebekler. Baska bir doktora da danisin bence
Beril17 doga1 bizde 4 ay 20 gunluguz doktor erken daha dedi ama kilosuna gore doymuyor bence bende 3 gün oldu başlayalı aksam uzeri meyvesuyu yapıp veriyorum sabah ta patates başladım 3 gün kuralı ile sonra havuç kabak bitrincede çorba olarak devam edicem
Momece Beril17 bizimki de 4 ay 3 günlük doktor demedi ama ben düşünüyorum yoğurt yumurta sarısı falan vermeyi. Sizinkinin kilosu boyu nedir
Sibelmuc doga1 4 ay 5 günlükken başladık standart havuç patates kabak ve irmikle. Gelişimi gayet güzel. Yaşadığım yerde ek gıda başlama zamanı anneyi emse de emmese de 4 ay zaten. Endişelenmeyin mutlaka zeytinyağı ile destekleyin hiç kabızlık yaşamaz o zaman.