baroayse Günaydın, Sinop merkezde kahvaltı yapabileceğimiz temiz uygun bı yer var mı, öyle çok cesite gerek yok, peynir zeytin domates salatalık ve tabiki sınırsız çay😊😊
arifahsencesur baroayse Sinopluyum ama hiç dışarıda kahvaltı etmedim anam sağolsun bizim eve gidin açık büfe kahvaltı fiyatıda uygun dua etmeniz yeter li 🥰💐🤭
Deletedmom_110 baroayse cnm annem Sinoplu 2 kere gittik inanır mısın hiç beğenmedik küçük çarşı bence geze geze karar verin🌸
Zeynali baroayse merhaba bir tane büyük çeşitli kahvaltı yeri var ismini unuttum karakum tarafında ama küçük bir yer ararsanız da tek aklıma gelen pastaneler var şen pastanesi, niyazi şen pastanesi bir de Gaziantep şirehan künefe vardı oralarda yemiştim bir de pervane medresesi var orda biz genelde karışık tost patates yeriz çok memnunuz ortamından ama porsiyonlar küçük tabii . Mavi ay restorant vardı biz orda genelde balık yeriz alkolsüz aile yeridir orda da kahvaltı varmış şimdi gördüm. Çok yerde kahvaltı var ama bizde genelde dışarıda yapmayız gereksiz pahalı ve araba koyma sorunu var otoparka koyup hem dolaşır hem kahvaltı yaparsınız en iyi ihtimalle
Twin_mom baroayse nokulculara yapabilirsiniz. Örnek mantı vardı merkezde orda kahvaltıya bölük yiyebilirsiniz. Baya güzeldi. Ama bektaşağa göleti var orda yanlış hatırlamıyorsam restoran vardı. Biz kahvaltıya gitmiştik çok güzeldi göl kenarı. Bir de Sinop merkeze çok yakın tüm Sinop ayaklarının altında olduğu bir yer var. Şahin tepesi oranın restoranı şuan açık mı bilmiyorum ama orda manzara eşliğimde kahvaltı yapabilirsiniz
Twin_mom uykucukoalaa valla memleketimin her yeri güzel geliyor bana😀 evet merkez küçük sahil boyu ama gezilecek yerler var yine de 😀 Ayancık Boyabat Gerze gibi ilçeler oralarda bulunan tarihi yerler Sinop’ta hamsilos koyu ince burun vs vs😀 tabi herkesin düşüncesi farklıdır bana çok gelen size az gelebilir.
uykucukoalaa Twin_mom öyle arada gezmeye gitmek için güzel bence ama yaşamak için zor ya ben İstanbul’dan gittiğim için o zamanlar öyle gelmiş olabilir bu arada küçük şehirde yaşayıp giden daha çok sevebilir 😅
Twin_mom uykucukoalaa aynen istanbuldan sonra baya küçük gelir orası. Uzun süre yaşandığında Bir süre sonra insan sıkılabilir haklısınız 🥰
mzd Bende sinopluyum hatta şuan boyabattayim. Birazdan merkeze gideceğiz denize. Ama size tavsiyem kahvaltı mekanı kesinlikle nokulunuzu alın yalı da limana doğru çay esliginde kahvaltı yapmanız . Öyle telassiz öyle güzel oluyor gemileri izlemek geleni geçeni izlemek yalı çok guzel