aysegul_my gizemkaran ayy onlar cok başa belaaa ayy bi kere dadandılar evime ayyy allahim her gördükçe iğrenip titreme geliodu o kadar nefret ediyorum heryerden cikiolardi ya bi ilaci var ilac satan yerlerde aldik onu su ile çoğalttik oldugu yerlere heryere sıktık kurtulduk bence öyle yap
gizemkaran aysegul_my şimdi sipariş verdim valla nasıl kullanıyorsunuz yani bütün duvar kenarlarına falan mı sıkıyorsunuz yerlere mi havadan mı püskürtüyorsunuz saçma oldu biraz ama anlayın beni nolur 😀
aysegul_my gizemkaran havadan sıkmioruz cnm yerden yakın temas onlara öyle sıkıyosun nerelerde gezdiklerini az cok bilirsin oralara sık hep insana zararı yok ölürler tamamen kaybolurlar 3 veya 4 gün sonra sil temizle
eliftugba Kalorifer böceğini bilmiyorum ama 2 gün evde yoktum heryerden hamam böceği çıkıyor geldiğimden beri 20 taneye yakın öldürdüm belki şimdi tüm giderlere poşet koydum. Nasıl geçer bilmiyorum o aldığınız ilacı söyler misiniz belki faydası olur bizede
gizemkaran aysegul_my inan yer tespiti yapamıyorum artık giyinme dolabının kapağında buldum az önce yarın dolabı boşaltıp temizlicemm yerden tavana her yere sıkmak istiyorum resmen
aysegul_my gizemkaran benim buzdolabinin hani kapanan lastikli yerlerinde vardı bulasik makinesinin o kapak lastikli yerlerinde vardi özellikle böyle sicak yerleri cok seviyolar bulasik makinesini calistiriyodum bitiyodu icinden bişi alcam die aciorum bakiorum karşimda ne isin var sicak makinede diorum ya mutfak dolabinin iclerinde altlarinda flaan oluyodu her gördüğum yerlere sıktım valla sonra yok oldular
gizemkaran aysegul_my benim genelde duvarlarda oldu ya ilaçlattım iki kez 4-5 kere ölü gördüm ama bugün artık kıyafet dolabının kapağında görünce başladım kaşınmaya iyice