ikiaslanannesi betus1001 hepsi mi aynı olur jfhsjhs peki bütün gün adda, abba, anne, buvee diyip sizinde kafanızı şişiriyor mu 😂😆
Sevah ikiaslanannesi sakın korkma paranormal bir şey değildir 😄ama sanki küçük bir bal böceği çizmiş biraz kendini çok taaa derin 😄😄
ikiaslanannesi Sevah Ya ben küçük yer beşiğinde yatırıyorum acaba dönüyor ona mi degiyor bilmiyorum. Ama çok büyük ihtimalle kendisi yapıyordur. Bazen bacaklarında da oluyor minik çizikler
Sevah Damla_eflin yahu derin çizik diyor gece gece milletle dalga geçiyor ya Eşi yapsa bir iki tane de uyanır kanar bişey olur bide ne alaka tesettür lü olsanda çekip kırpıp atacaksın millet senin yara izine bakıp. Ah ne güzel teni var mı diyecek atıyor kim yerse işte
Damla_eflin Sevah Yalan yapıyor işte galiba kafayı yedi işsiz milleti kandırıyor kendince. Sanki çıplak fotoğraflarıni at diyoruz yalan olduğu Burdan belli 😄
Norveckizi Setenay10 haram. Ama tesetturluyum demesi sacma. Kolunu kesip Atacan fotoda mesela. Ne alaka tesetturle
Norveckizi kirikkalp tabı kı cevap vermıcek Hepimizle dalga gecıyo gule gule okuyo fılan. Saglıklı bı zihin bundan nasıl haz duyup eglenebılır onu da anlamadım ama neyse belkı kendisi de esrarkeştir
betus1001 ikiaslanannesi ahqhah daha hecelemeye gecmedi henüz. Bu aralar anlamsız çığlıklar sesler cikartiyo bolca. Bi ağlarken anne der gibi ses cikariyo. İşin düştü dimi diyorum 😆😆 özellikle sabahları uyanıp darbenin uyurken görürse uyandırana kadar bagiriyo nazlı nazlı 🤭🤭
Sevah ikiaslanannesi kendi yapıyor canım 😄😄tırnaklarını ne kadar kessende yanları jilet mübarek emer iken hiç denk gelmedi sanırım o kadar darlardı ki beni oğlumda İki üç günde bir keserdim
babyblogss ikiaslanannesi tırnağıyla yapabilir ben oğlumun tırnaklarını kesmeme rağmen çok kötü yoluyordu yüzünü 😄