Hayat16 Arkadaşlar ,2 aylık bir kızım var . Uykuya dalmada güçlük yaşıyor. Ayrıca daha uzun uyuması için ne tavsiye edersiniz. Gaz ilacı da rahatlatıyor sanırım. Çok sık uyanıyor, uyumayınca daha çok ağlıyor. Emzik öneren yakınlarım da var. Kafam karışık
Uzuni Hayat16 yüzükoyun rahat yatıyor bebekler ama sizin gözetiminiz altında yatırın .yüzüstü bırakıp başka odaya geçmeyin.bazen başını döndürmek istiyor daha küçük olduğu için döndüremiyor sonra ağlıyorlar.🌸
tugbis12 Hayat16 benim bebegim 3 ay 4 günlük ben emzirdikten sonra mutlaka sirtini sivazlarim pış pışliyorum gegiriyor o zaman rahatliyo gaz damlasini ver. Bide yediklerine dikkat et biraz ben her yemegin ardindan mutlaka rezene anason içiyorum iyi oluyo hem süt yapar hem gazini alir. Cok durmazsa masaj yap her aksam yatirmazdan once bir kac cay kasigida rezene anason cayindan verebilirsin korkma birsey olmaz
NurcanBOSTAN Her emzirdikten sonra kesinlikle gazini cikartmalisin ki gaz sancisina hatta gaz cikartken bile uyaniyorlar.
Hayat16 NurcanBOSTAN doğru, gaz damlası kullanmaya başladık. Bazen 5-10 dakika çıkartmaya çalışıyorum gazını , yok diye düşünüyorum. Bırakıyorum. Devam mı etmeliyim ?
NurcanBOSTAN Hayat16 kesinlikle gazi olsn cocuk o gazla uyuyunca uyurken gazini çıkartınca uyanıyor sonra hic uyumuyor ya biz 4 5 ay cektik ben başaramıyordum esim yapıyordu
Elif-ecre 2 ay 10 günlük. Saatlerde gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum ama şu saat oldu yok yok yok. Artık yavaş yavaş uyumayı öğrenmesi lazım. Millet 9 dedim mi uyutuyormuş. Bende 11 de uyutmaya çakışınca erken mi acaba diyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Doğduğundan beri uyumamak için elinden geleni yapıyor şaka gibi ya
Tumes Elif-ecre ya milleti boswer sacmalama 2 aylik bebe ne anlar uyku düzeninden acikinca uyanacak tok olinca uyanacak kural bu. 2 saat uyudmu mis emzik ver Yok onun çocuğu yapti yok bununki yok oyle birsey inanmiyurm ben bende geçtim o yoldan ki bnm.bebegim ayinin üstünde cesurda bir bebekti oyle dediler diye cocuguma baski uaptim neden emeklemiyor yürümüyor diye herşeyin zamano vakto war uyku duzenide anlamaya başladığında olur 4 5 a y bitti mi tam oldu diceksin diş skntisi baslayacak yeniden hersey allak bullak olacak....... Zamn zmann zmann zalim zamn elbet olacak ben 1 yasdan sonra herseyi oturtmayı düşünüyorm bakalim ewlat ne der bu konuda
tugbis12 Elif-ecre valla allah yardimcin olsun ama zamanla duzene biniyo sabir sadece canim . Gunduz uyudugu zaman firsat buldukca sende uyu dinlenirsen iyi olur insan kafayi da topluyo
Smyydnz Elif-ecre vallaha benim kızım 11 de uyusa sevinçten dört köşe olurum en erken uyuma saati 12.5 - 1 erken uyuduğunu görmedim düzene zamanla elbet oturucak bu yüzden kimsenin bebeğiyle kıyas yapıp üzme kendini önemli olan uykuya dalınca en azından 2 3 saat uyusun yeterli ☺️ Ben her metodları denedim 3 aylık olucaz 2 gün sonra akışına bıraktım artık sende öyle yap canım 😘
Elif-ecre tugbis12 gerçekten zaman çare olacak mı. 40 çıkınca düzelir dediler yalan oldu. Gaz problemi var 3. Ayda bitiyor diyorlar genelde. Azaldı gibi de zaten ama şu uykuya bi çözüm bulamadık
tugbis12 Hayat16 gaz var o zaman rahatlatman gerek emzirdikten slnrasonra sirtini sıvazla gegirsin oyle yatir eger uyanik olursa 5 10 dk sonra da ayaklarini karnina dogru yit gazi ciksin
Elif-ecre Smyydnz bırakıcam da artık boynum ağrımaya başladı, bir de dün gece annem uyuttu saatlerce uyudu. Aynı şekilde yapmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor deli olucam
tugbis12 Elif-ecre her zaman sakin kalmaya bak sen sıkıntı strese girdikce sanki caresiz gibi oluyo insan dayanamıyor hele de uykusuzluk olunca . Sen 2 3 4 tane papatya at bide nane yi at kaynat ılık ılık ic uyku yapar sanada bebege iyi gelir.sakinlestiriyo dene her aksam
tugbis12 Elif-ecre gercekten zamanla oluyo ama geceleri belli bi saatte yatirmaya bak gunduz uykularını takip et zamanla zamanla düzeliyor. Rabbim yardimcin olsun