esmanur433 Merhaba herkese kızım 9 ay 19 günlük.Bu aralar uykusunda kalkıp oturuyor ağlıyor sonra gözleri bazen açık bazen kapalı bunu yaşayan var mı acaba geçici mi bu durum…
Sibellklksaoglu esmanur433 şuan 22 aylık oğlum 12. Ayından beri bu durumdayız. Sağa sola dönerken kalkıp oturuyor gözleri kapalı durumda
Gencccmom esmanur433 kalkıp gözü kapalı yürümüyorsa sıkıntı yok🤣 Benim kızım hem gözü kapalı oturur hemde yürürdü
Annekizcicileri esmanur433 aynı ayda biz de oyleydık bizimkı 1 yasa kadar sürdü inşallah sızınkı kısa sürer zor bir süreç ti benim için çünkü tekrar uyumuyordu
esmanur433 Deletedmom_110 yeni yeni öğrendi kendi kendine oturmayı acaba ondan kaynaklı olabilir mi çocuklar yeni öğrendiği şeyleri uykusunda da yapmak istermiş çünkü
Sibellklksaoglu esmanur433 yaşından önce deliksiz uyurdu şimdi her sağa sola dönmesine uyanıyo veya kalkıp oturuyo. İnşallah geçicek diye bekliyorum
Bet2506 Benim kızımda öyle önce yüz üstü döner, Popoyu kaldırır ve oturur aglamaya baaslar 10.5 aylık Her aksam gece uykusuna geçtikten 1 1.30 saat sonra böyle uyanır ben hep diş sancısı olduğunu düşünüyorım
Mirabia esmanur433 benim kızımda öyleydi her uykusunda hatta oturmaya 7. Ayda başladığından itibaren uykusunda hiç durmazdı kalkar otururdu 9. Ayda emekledi sonra uykuda ordan oraya emekleyerek oturarak uyudu korkuyorumki yürümeye başlayıncada uykusunda yürür diye