Zeyyyynep Kızlar yaklaşık iki aylık gebeyim doktor kontrolüm gelmediği için soramadım siz denize girdinizmi bir sakınca varmı?
hazal3421 Zeyyyynep tavsiye etmek için değil herkesin bünyesi farklıdır ben geçen sene 2 aylık gebeyken girmiştim bir sorun olmadı ama çok dikkat etmiştim
amansallagitsin Zeyyyynep riskli bi donem aslında 3 ay dikkat etmek lazm derler siz ginede doktrunza sormadan yapmayin
Ygmr124 Zeyyyynep ben doktora sormuştum ister 9 aylıkken gir istersen 1 aylıkken gir sorun olmaz demişti hatta bebegede iyi gelir rahatlatır seni demişti sadece havuza girme enfeksiyon kapabilirsin demişti hamileleğim boyunca hiç havuza girmedim sürekli denize gittim
suheyla92 Zeyyyynep bi sakincasi olmaz ama islak mayoyla durmayin o donem enfeksiyona cok acik oluyoruz malesef.
Eminemmmmm Zeyyyynep bir aylık hamileyken bir hafta boyunca denizde yüzdüm yoğun bir tatil yaptım döndüm günüm 1 gün geçti göğüs hassasiyeti vardı test yaptırdım pozitif 😇😂
Zeyyyynep Eminemmmmm ya bende havuza çok girmiştim ondan sonra öğrendim birdaha girmedim havuz bizim bahçemizdeydi allahtan enfeksiyon riski falan olmadı temizdi yani ama denizi bilmiyorum ondan sordum
sumeyyeasellina Zeyyyynep enfeksiyon açısındna doktorumuz deniz havuz önermeşti dikkat etmek lazım daha çok erken
enas2365 Zeyyyynep ben geçen sene haziran ayında hamile olduğumu öğrendim, tüm yaz denizdeydim. Şuan bebeğim 5 aylık ve denizden çıkmak istemiyor 🥰
123aa enas2365 yaa benim bebeğim de 4. Ayını dolduracak 6. Aydan önce denize girilmedigi için ben goturemedim denize siz bı sorun yaşadınız mı
123aa Zeyyyynep ben 2.5 aylık Ken girmiştim nioli yağı damlatmistim çamaşırıma öncesi ve sonrasında bı sorun yaşamadım şükür
enas2365 123aa denize 4. Ay itibariyle girilebiliyor. Şu an her gün denize giriyor 20 dakika, bacaklarını çırpıyor, sırt üstü yatıyor suda.
ysmnp Zeyyyynep ben çok sık vajinal enfeksiyon geçiren biri olduğum için doktorum önermemişti bana eğer bu tarz sıkıntılarınız yoksa bi sorun olmaz
Anatotales Zeyyyynep doktorum balıklama atlama va gibi dipten yüzme va yapmadığın sürece hiç sorun yok demişti. Doğuma 5 gün kala bile yüzdüm