Ardenege38 Kayseride 8.katta oturuyorum evimde sarı çiyan çıktı dün gece eşime taşınalım diyorum birşey olmaz diyor ama eve dahi giremiyorum yavrusu olur mu diye düşünmekten kafayı yiyecegim küçük bebegimde var ne yapayım bi akıl verin
mihra2024 Ardenege38 ben de 4. Katta oturuyorum bizde evin banyosunda akrep gördük ve öldürdük. Bütün balkon ve evin içindeki giderlere taş koyduk mecbur, genelde giderlerden geliyorlar
annediyebiri Ardenege38 benim evde çok oluyordu parke kenarlarında görüyordum hep çözüm bulamadım yani sıcaklardan mı anlamadım 5. Katta oturmama rağmen. Kapının üstünden yere düşerken bile gördüm. Delikli yerleri kapattım hemen kapı kenarlarına iyi bakın boşluklar oluyor onları doldurun
OptimusPrime Ardenege38 Binaların dışı şöyle pıtır pitir boyalı olunca kolay tırmanıyorlarmış. Yakınlarda da ot mot böyle boş arazi varsa çok olur. İlaçlarını alın giderlere kapı girişlerine koyun. Yapacak bir sey yok
visnelitart Ardenege38 kedi alın benim kedim gördüğüm herşeyi ya yiyor ya öldürüyor ya bize gösteriyor mis.
Ardenege38 annediyebiri delikli yerler derken nasıl aceba bide neyle kapattınız aceba yarın ilaclatacagım ama evde düzgünce yürüyemiyorum her an karsıma cıkacak kücük cocugumun agzına yüzüne gelir diye çok korkuyorum çiyanlar zehirli olur demi
annediyebiri Ardenege38 kapıların kenarlarına bakın genelde kapı pervazının üstünden düşerdi benim evde demek ki yuvaları var diyordum yukardaki delikleri kapattım veya pervaz ile duvar arası boşluklar oluyor. Sıcaklarda aşırı artıyorlar parke diplerinde görüyordum birde
kubratd Ardenege38 merhaba. Halledebildiniz mi acaba? Biz de tokide oturuyoruz sıfır bina. Kasım ayında taşındık taşındığımdan bu yana görmediğim hayvan kalmadı evde. Şimdi de 2 seferdir bu çiyandan görüyorum. Naptınız?
iki_prensesannesi Ardenege38 açık olam heryeri kapatın macun vardı galiba onunla içlerine de şırınga ile ilaç sikin genelde karanlık yerleri tercih ederler . Dolap arkaları özellikle ilaclayin evi mutlaka
Dedektifgadget mihra2024 sıcak iklim olduğu için benimde Muş’ta çocukluğum geçti her türlü hayvan çıkardı evden
milamihra Ardenege38 bende Kayseri de yaşıyorum İldem de evde hamam böceği gördüm son zamanlarda deliriyorum birde binamızda fare de çıktı kapıyı açmaya korkar oldum