cokbilmismom Eymen111 uygun bir yer kaldı mı ki acaba 🙈 iki gün bungalova gidelim dedik uçuk uçuk fiyatlar günlük 12bin şaka gibiiiiii
Bertugnunannesi Egeninannesi2209 uygunda savaş var israilin napacagi belli olmaz bir de gecen sene miydi ondan önceki sene miydi bı tane turist Mısır’a gitti de denizde kopek baligi yedi ya adami çok korkunçtu
Egeninannesi2209 Bertugnunannesi eşim mısırda çalışıyor 2 yıldır. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Tatil bölgelerine de gittik. Çok keyifliydi ayrıca köpek balığı olayı Kızıldeniz’de burgada denilen yerde oldu orası zate köpek balıkları için ziyaret edilen bir bölge. Akdeniz tarafında da çok güzel tatil yerleri var. Avrupa düşünürseniz Karadağ/ montenegro tarafları da çok güzel ve Türkiye’den çok uygun
Bertugnunannesi Egeninannesi2209 mısırı çok istedik aslında ama korktuk esiniz bizden çok daha tecrübeliymis biz haberlerden duydugumuz gördüğümüz kadarıyla biliyoruz . tatili martta planladik rezervasyonu yaptrdk ama guvenli oldugunu soyluyorsaniz seneye misir cokta guzel bı deneyim olabilir çok teşekkürler ♥️
Egeninannesi2209 Bertugnunannesi tabiki Türkiye kadar güvenli değil ama çok da korkulacak gibi de değil. Benim çocuğumla bir hafta sonra 6. Gidişim olacak. Nerenin güvenli olup olmadığını eşim bildiği için sorun olmadı bugüne kadar. Genelde insanlar turla gitmeyi tercih ediyor. Öyle yaparsanız güvenli olur.
Gzd3264 Eymen111 doğrudur canım ben bursada yaşamıyorum bi dizide görmüştüm ama gerçekten çok güzel bi yer iki gün öncede fiyat baktım gitmek için tercih edebilirsiniz 🌸
Deletedmom_110 Koydum bahçeye havuzu deniz kültürümüz yok kısa termal tatil alıcammm çalışınca havuz herşey dahil mis haftasonu kaçamak bu kıstaaa öyle yaptım Ankara’ya gitmiştim😀