missozge 20 aylık ve hala birlikte yatıyoruz 😅 gündüzleri yer yatağında, gece de ilk yatırdığımda yere koyuyorum. Sonra ben uyumadan uyanmışsa yanıma alıp yatıyorum yoksa gece ilk uyanmada yanıma alıyorum zaten.
beybimeybi Olurmuolurmu ben mecbur yer yatagi yaptım akşamları birlikte orada, gündüzleri kendi yatağında yatıyor
Ess92 Olurmuolurmu ilk uyuduğunda beşiğine koyuyoruz gece uyanınca yanımıza alıyor. Park yatağın alt kısmında düşme şansı yok
Olurmuolurmu Keske dhaa once sorsaymisim burada. Herkes ne akillica davranmis masallah. Salak gibi birakip gittim ben de yatakta. Ben bu dusne olayini atlatamayacagim belli ki
Dlk55blt-rdvn Olurmuolurmu ben hiç yatağımda yatmadım bebeğimle hep yer yatağında yattım 13 aylıkken de park beşikte kendi odasında yattı. Yani her şey anlık oluyor Allah korusun bence başka bir önlem anlamlısınız
Olurmuolurmu Dlk55blt-rdvn ilk cocugunuz mu? Masallah direkt akliniza gelmiş. Ben de kendimj akilli sanırdım. Bunu bile akil edemedim. Kimse de yer yatagi yap demedi
Dlk55blt-rdvn Norveckizi bu konuda haklısınız ama kameradan bakmak çözüm değil her şey anlık oluyor Allah korusun. En iyisi yer yatağında yatmak bir süre en azıdnan
Dlk55blt-rdvn Olurmuolurmu evet ilk çocuğum yani benim bebeğim çok sık uyandığı için öyle emzir anne yanı beşiğine koy durumu olmayınca mecburduk yani yer yatağına.
Dlk55blt-rdvn Olurmuolurmu akıl etmekle değil aslında mecburiyet yaptırıyor. Dediğim şekilde emin olun siz de rahat edersiniz
peralle Olurmuolurmu Aptal değil insansınız. Keşke olsaymış ama olmuş. Bundan sonrasında önlem alırsınız olur biter. Yüklenmeyin kendinize.
dugme Olurmuolurmu olabilir insanız evet anne olarak eminim kendinle vicdaninla ciddi bir savaş halindesindir ama bebiş iyiyse tecrübe de geç her şeye yetisemeyiz zaten bizde insanız 🌸
Motherqueen_ Olurmuolurmu kendi yatagi montessori yatak boyutu baya buyuk beraber yatiyoruz ve dusme tehlikesi yok korumaliklari yuksek yatirip cikiyorum uyumak icin tekrar yanina dondugumde sessizce yanina kivriliyorum🤭
hzlyla26 Olurmuolurmu kayınvalidemden yer yatağı getirdim bacım yer yatağında yatıyoruz🤣 beşiğinde kendisi uyuyunca saat başı uyanıyordu dediğin gibi yatağa yanıma aldım korumalık da taksam içim rahat etmedi yer yatağını getirdim serdim orda yatıyoruz🤣 en azından sık uyanmıyor uykumu alıyorum