Olurmuolurmu sna44 7 aylik. Ya meme emerken ya da babasi ayakta muzikle hafif zip zip ee ee yaparken uyuyo. Babasi uyutunca yataga yatirir yatirmaz yine mene ariyo ama. Biraz meme verince devam ediyo uyumaya
Wmavi sna44 beşikte salla babam salla en az 1 saat böyle şuan 1 yaşında doğduğundan beri uykuya direnen bır bebe
sna44 asli8 yerine koyunca uyumuyor mu benim bebeğimde 3 aylık olacak çok yoruldum kendi kendine uyusa diyorum
Sedas00 15.ayından beri yanında yatıyorum uyku arkadaşıyla birlikte dalıyo uykuya suan 26 aylık aynı şekilde devam
kubisma Sibtug bizde 25 aylik ayni sekilde uyuyor nasil biraktiricam bilmiyorum🤷♀️ . Sizin bebis kiz mi erkek mi
Ekut sna44 siİn bebeginiz daha 4.trimesterda hala anne karnını arıyor kucaktan indirince uyanması cok normal
Ekut sna44 1 yasında ayagımda sırt ustu yatarak sallanmayı sevmiyor. Genelde kanguruda dik bir sekilde uyumayı seviyor ya da ayagımda yüzüstü yatırarak sallıyorum o sekilde dalabiliyor
sna44 Ekut hep mi böyleydi? 3 ay olacak benim bebeğim uykuları aşırı kısa dalamıyor tam desteksiz nasıl uyutucam
Ekut sna44 dogdugundan beri yatmayı sevmiyor hep kanguruda uyuturdum büyüdükce ayagımda sallanmaya basladı ama sevmiyor dalamıyor bende cok zorlamamaya calısıyorum yorgun degilsem takıyorum kanguruya zaten yururken veya dans ederek uyuyo