snadmn Kızlar bebegim 1 aylık 1 aydan beri bu acıyı çekiyorum bildiğiniz birleşim yeri ayrık artk asla dayanamıyorum denemedigim kremler kalmadı bu yarığı gümüş kapak iyilestirir mi son carem o lütfen bilgisi olan yaşayan bu durumu yardımcı olabilir mi?
onefinemom snadmn ben gümüş kapak hep kullandım bence iyi geliyor, bir yere değmiyor göğüs ucu. Madecassol bana çok iyi geldi, emzirme uzmanım önermişti toparladı bayağı
Tazeanne68100 snadmn kesinlikle çok iyi geliyor benim aşırı yara olmuştu gümüş kapak aldım 1 haftada iyileşti benmde kullanmadığım krem kalmamıştı 3.5 aylik şuan hala bile sağım yapınca hassasiyet olunca kullanıyorum 3 saate geciyor
minniks snadmn gumus kapaga o kadar para verme bence bende bi ise yaramadı gumus kapak silikon gogus kalkanı aldım o daha iyi geldi
minervadefne İlk kızımda krem almıştım sadece benimde kopacaktı göğsümün ucu ayrılmıştı o derece çok acı çekmiştim. Bu kez hamileliğimde hem krem aldım hem gümüş kapak doğumdan beri takıyorum çok şükür hiç yara vs olmadı bi ara acıdı onda da krem sürüp taktım kesinlikle alınmalı bence ben çok faydasını gördüm çok konforlu geçiyor emzirme sürecim 14 günlük bebeğim
onefinemom snadmn bol bol havalandırın göğsünüzü, lanolin içeren kremler kullanın. Gümüş kapak aynı şekilde. Ve söylediğim kreme bir şans verin bence, sabah akşam kullanılıyor. Sadece emzirmeden önce duru su ile yıkamanız gerekiyor
durakkk Benim ilk emzirdiğim dönemde bir göğsüm kanamıştı hatta kan içti resmen çocuk öyle düşünün o kadar yara olmuştu kesinlikle kantaron zeytinyağ silikon uç yani gümüş kapak çok iyi gelir ben silikon uç aldığım için almadım silikon ile bile geçirdim
durakkk snadmn emzirmeyi öyle yapmamıştım emzirdikten sonra yağ sürüp silikon uç takıyordum yağ hemen emmesin iyileştirsin diye deneyin ciddiyim çok iyi geldi
onunadijulideolsun Ne denediysem olmadı benim de göğsümde açık yara vardı. Sağdım o göğsü iki hafta falan vermedim açık yara kapandı çok şükür iyileşti. Ama şimdi emerken çok sızlatıyor ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyesi olan varsa çok sevinirim emzirirken ve emzirdikten sonra sızlıyor çok ve yine yara olacak gibi. Lansinoh iyi gelir mi buna?
minniks onunadijulideolsun kırmızı kantaron yagı silikon gogus kalkanı mustela bio gogus ucu kremi 1 haftada toparladım bunlar sayesinde mustela gogus ucu kremini hala hassasiyet oldugunda kullanırım tek surmemde gecer
ssevvall Bende 10 gün çekmiştim bu çileyi çok zorlu zamanlar Allah yardımcınız oldun. Lansinıh bana hiç iyi gelmedi aksine daha çok açtı yaramı ama kişiye göre değişir tabi. Ben çareyi kantaron yağında buldum. Sürüp göğüslerim açık bi şekilde yatardım bi süre günde 3 4 kez sürdüm ve inanılmaz bi şekilde çok hızlı iyileşti . Birde göğüs pedi kullanmayın onlar hava almadığı için dağa çok yara yapıyor onun yerine ağız mendillerinden katlayıp koydum ben daha sağlıklı oldu. İnşallah bir an önce düzelirsiniz 🫶🏻
snadmn ssevvall Bir onu denedim inanin 30 günden beri denemedigim şey kalmadı şu an inanılmaz kötü herkese hersey yaramiyo maalesef kantoron yağınida cok duydum ama kullanmadim emzirmeden önce siliyo musunuz
ssevvall snadmn ben bi su ile elimle silip emziriyordum. Sabun yapmanıza gerek yok zaten kantaron yağı doğal bişey olduğu için herhangi bir zararı yok aksine ağzında falan yara olursa geçirir bebeğin mideyede faydalı normalde. Yani siz bi deneyin kantaron yağını gerçekten bana şifa oldu diyebilirim çok kısa sürede toparladım. Emzirirken acımın acısından ağlardım hep
rabilay Çok iyi geliyor ben biraz acımaya başladığında takıyordum hemen alıyordu acısını sürekli kullanın iyi gelir size de
suheyla92 snadmn bir deneyin ben garmastani tek kullandim iki gogsume de. E vitamini yaranin iyilesmesi icin size cok iyi gelecek. Emzirdigime surup kalkanla kapatıp digerini yikayip gelecek emmeye hazir temiz birakiyordum bu sekilde ilerledim hep ve yaklasik 1bucuk ay surekli kalkan kullandim cok hassas oldugu icin atlet bile degse acitiyor. Tavsiye ederim
tahirkaran Bende de oldu 3 ay çektim kopucak gibiydi herşeyi denedim lansinoh krem zeytin yağı tahin yağı kendi sütüm hametan krem.. hiç biri işe yaramadı sadece biraz rahatlatiyordu enson karbonatlı su iyi geliyor dediler 2 veya 3 gün denedim ve geçti çok şükür karbonatlı suyu denemenizi tavsiye ederim
snadmn tahirkaran Ay dün bi denedim ayrık olan yeri kan pıhtısı gibi yaptı korktum daha kötü etti diye