tugbayyyyy İlk anneliğim . Kızım gece sürekli uyanıyor kundak yapmak istiyorum ama geceleri korkuyorum . Kundak yapanınız var mı bi sıkıntı oluyor mu
_nidosunannesi_ tugbayyyyy ben 5 ay kundak yaptım sonra artık mecburen bırakmak zorunda kaldım süremiz bitti😂 ama imkanım olsa iki yaşına kadar yapardım 😂😂😂😂😂çok rahat ettim. Havalar çok sıcak Müslin bez izle kundak yap derim çok memnun kaldım ben
DevosMom tugbayyyyy yarım kundak yapın sadece kollarını, bacaklarını serbest bırakın. Bacakları kundaklamanın kalça çıkığı yapma riski yüksek. Ama kalın bir şeyle yapma derim hava sıcak
hasibekar tugbayyyyy ben kundak yaptım 4 aylık olana kadar hep rahat uyudu geceleri açık olunca ellerini yüzlerine sürüyorlar uyanıyordu kundaklamak en mantıklı sı
goney tugbayyyyy yarım kundak yaparsanız çok rahat edersiniz. Yeni doğduklarında sıkışıklığı seviyorlar.
mayis_papatyasi tugbayyyyy 3-4 ay olana kadar dönemiyorlar(dönerse çok büyük istisna olur) siz yüzü yukarı bakacak şekilde düz yatırın
hasibekar tugbayyyyy ama bebeğin çok küçük daha dönemez için rahat olsun kundakla yan yatır sırtına destek ver sağ yada sol yatır kusarsa dışarı çıkarabilsin diye☺️ için rahat olsun bende yaptım şuan 6 aylık olduk🥰saglıkla büyüsünler bebişler
Prensesin_Annesi_ tugbayyyyy Ben yaptım ama yarım kundak yaptım tam kundak kesinlikle önermiyorum dedi doktorum kusma olaylarından korktupum içinde hep yan cevirerek koydum arkasından yastıkla destekledim
mayis_papatyasi Prensesin_Annesi_ yastık kullanmak yasak diye biliyorum bir de bebeğinizi yan yatırınca dönüp burnunu tıkama olasılığı var
haticerva06 tugbayyyyy nasıl bir sorun olabilirki canım.benim kızımda 19 günlük çok sık olmasada ara ara kundaklayıp uyutuyorum.geneldede geceleri .çünkü sıçrıyor uykusunda uyanıyor kundak tutuyor ellerini kollarını.ama müslin battaniyeyle yap çok sıcak havalar