Sedsedsed Bugün böyle birsey oldu. 12+2 deyim ve niip testine girdim ve ayrıca kromozom + cinsiyet içinde extra kan verdim (sonucları 10 güne cıkacak) Niip testte organları eller kollar bacaklar boyu gramı hersey gününe eşdeğer gidiyor cok şükür. Fakat ense kalınlığı 2,6 mm olarak cıktı. 3 mm ve üstü riskli aslında ama yine de emin olmak için daha büyük merkeze sevk etti beni. Henüz randevuma var ama cok korkuyorum o yüzden burada belki tecrübe eden anneler vardır diye sormak istedim. Ayrıca dualarınızı da eksik etmeyin nolur
Harika1103 Sedsedsed merhabalar, bana ense kalınlığı var bebek down sendromlu olabilir herşeye hazırlıklı olun demişlerdi. Karından sıvı alalım yada paralı bi test varmış onu yapalım dediler de ben cocuğu aldırmayı düşünmüyorum ne gelirse allahtan test vs istemiyorum demiştim yaptırmamıştım test. Sonra normal kendi doktoruma kontrole gittiğimde bebek gayet sağlıklı ense kalınlığı da haftasıyla uyumlu demişti bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım. Sizde sağlıcakl kucağınıza alın inşallah herşey gönlünize göre olsun ❤️
Sedsedsed Harika1103 merhaba ben sizin hangi postunuza istinaden yazdım hatırlayamadım kusura bakmayın.. bebeğimi kaybettim ben maalesef,ense kalınlığı 2 günde 2,6dan 3,5 olmustu ve kalbi atmıyordu kendisi gelmek istemedi cennette en güzel yerde büyüyordur insallah