beneannedeme ezgiii12490 bizimde 2. Ayimizda ilk dozumuz yapıldı önümüzdeki ay 2. Doz olucaz inşallah aile hekimliğinde hemşiremiz yapıyor özel asilarimizin hepsini
eylemerkt Ay devlet aşılarıyla çakışıyor diye 3. Ayda düşünmüştüm ama doktorumuz ne kadar erken o kadar iyi dediği için 2. Ayda yaptırdım bir sonraki 4. Ayda
gunes0312 ezgiii12490 muayene çıkışı hemşireler yaptı. Takvimimizi doktorumuz oluşturdu sizde danışabilirsiniz
eylemerkt Bence doktorunuzda ya da sağlık ocağında yaptırın çünkü içirmeli bir aşı dikkatli verilmezse boşa gidiyor ve doz tekrarlanmıyor Ve son 1 saat besleme aşıyı öyle yapalım demişti kusma durumu olmasın diye
EbruBoluKaya 3-5 aylarda yapildi. Devlet hastanesi taliplimiz doktorumuz muayene sırasında kendi yaptı
EbruBoluKaya ezgiii12490 evet eczaneden aldım. 2.ay kontrolünde konuşmuştuk doktorumuzla bir dahaki ay gelirken alın ben yaparım dedi. Özel bir aşı olduğu için ya eczaneden kendiniz alıp yaptıracaksınız yada bazı özel hastanelerin kendi eczanesinde oluyor ücreti karşılığı onlarda yapıyor
EbruBoluKaya ezgiii12490 vallahi hafta olarak bilmiyorum 10 Kasım doğumlu bebeğim 6 şubatta ilk doz oldu 5 nisanda 2.doz