smfth Kızlar sezaryen olalı 30 gün oldu yaklaşık ve 15 güne yakındır kabızlık sorunu yaşıyorum bu süreçte yaklaşık 3 kere falan çıkabildim tuvalete. Şurup kayısı bol sıvı her şeyi denedim olmadı bu durumu yaşayıp lavman vs yapan var mı ya da nasıl çözüm buldunuz?
Prensesin_Annesi_ smfth Ben eve gelince cıkmıstım ve sonrasında yasamadım sorun ama ne olur ne olmaz diye doktorum reçeteme libalaks lavman yazmıstı isterseniz doktorunuza danısarak kullanın
sencokbiliyon smfth şurup yazmışsınız zaten ana duphalac mı kullandınız ? Çünkü ben onu ne zaman içsem anında beni İshal gibi yapıyor. Çok etkili. Ben de sezaryen olmuştum. O zaman içiyordum. Bende aşırı işe yaramıştı. Zaten 3-4 gün içtim bir daha da içmedim
Newmom74 smfth hastaneden sonra evde elma armut yaş meyve ne varsa kuru kayisi incir dut filan kaynatip kompostosunu icmistim hem süt yapiyor hem zorlanmiyorsunuz
Baby__momy smfth bende ilk doğumumdan sonra kabızlık cok yaşadım malesef neler denediysem düzelmedi ama doğumdan yaklaşıl 1 sene sonra bagırsaklarım düzene girdi ne yaparsan yap bazen çözümü zaman oluyor.. Yinede sen bol su iç kabızlık için kullanılması gerekenleri kullan
Prensesin_Annesi_ smfth Bende hiç yapmadım korkuyodum yapmak zorunda kalırım diye ama gerek kalmadı mecbur kalırsak sağlık için yapıcaz geçmiş olsun
gokceege smfth bende ne yaparsam yapayım geçmemişti 3 kez felan lavman alıp gelip yapmıştık bir süre sonra geçmişti
smfth gokceege bende az önce lavman yaptım mecburen biraz rahatlattı bundan sonra da çorba yemeyi düşünüyorum katı yemeyeceğim çok zor bir durummuş daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey