yarrn Merhabalarr, bebeğim 8 aylık mayo bez olmadan denize sokabilir miyim, kaka yapmayacağına eminim. Ama mayo bez olmadan bebeğime bir zararı olur mu deneyimleriniz nedir
Defnemmm1 yarrn normal bezle mi girecek onunla girecekse o bezler suyu içine hapsedip şişiyorlar ağırlaşıyorlar mayo bezler suyu hapsetmiyor çişi bile hapsetmiyor
Zlm yarrn normal bez su tutup ağırlık yapiyo bezsiz yapicam diyosan çocuğun gotune erkeğin sözüne güven olmaz der annem hep
Fgelemet yarrn https://ty.gl/2et6ebjgoj Bundan alın kakayı tutuyor havuzda ben bundan kullanmıştım yıkanabilir bütün yaz kullanırsınız denizde sadece mayo giydirmiştim altına bez falan takmadım bunu havuzda kullandım sürekli 2 tane alın biri ıslanınca kuruyana kadar diğerini kullanın hem kullan at mayo bezler gibi değil yıkayıp yıkayıp kullanın
yarrn baloglummm03 Civilden aldım bende kullan at olanlardan. Etrafımdakiler kaka yapmazsa yıka kullan dedi ben öyle yapamadım ama 😂😂
Winner Civil uygulamasında var, ben almıştm. Kesinlikle mayo bezsiz sokmam ben. Ne olur ne olmaz çocuk bu.
Fgelemet Winner sizin aldığınız nedir civilden kullan at değil di mi yıkanabilir mayo bez mi bende arıyorum bulamadım 2 yaş bulduklarım hep küçük beden civildeki nasıl acaba
Winner Fgelemet şöyle tarif edeyim. Civil uygulamasına girin. Mayo bez yazın. En başta çıkıyor. Mavi paket. Üzerinde kırmızı YENGEÇ resmi var. Sleepy marka. Kızıma aldm gayet güzel. Denizden sonra çıkarıp atıyorum. Kullan at bez. Yıkanabilir değil
Fgelemet Kubracigimm evet ben baktım ama küçük bedenler var s ve m var ama yorumlara baktım küçük geliyormuş ben large bakıyorum ama bulamadım geçen sene kullanmıştım gerçekten masrafsız ve güzel kaka yapmış havuzda mayosunu çıkarınca görmüştüm tutuyor gerçekten kakayı denizde zaten nişey giydirmemiştim ama havuz biraz tehlikeli
Kubracigimm Fgelemet s m l olarak bilmiyorum da ben direk 5 numara olarak almıştım. Denizde kullanma fırsatımız henüz olmadı ama havuzda kullandık iş görüyor gerçekten.
Fgelemet Kubracigimm benim bahsettiğim yıkanabilir olanlar kullan at mayo bezler değildi saten şu an pek bi yerde yok bulamadım
Kubracigimm Fgelemet hee tamam ben öyle bir ürün olduğunu hiç bilmiyordum bile 🤭 kullan at olanlardan bahsediyorsunuz sandım ☺️