Kmlll Kızlar influencher olayım diye sıfırdan hesap açtım zaman alacak biliyorum sayfama da trend şeyler attım reesl günde en az 1 ama ben 2 ,3 kere reels atmama rağmen 1 ay oldu keşfete bile düşmedim kız millet abuk sabuk bişey paylaşır keşfete düşer ben kaldım öyle hevesim kırıldı devam edeyim mi sizce amannn boşver diyip bırakayım mı
Dokuzkasimbebesi Kmlll bakabilir miyim hesabiniza ? , etkileşim kasmanız lazım bence zaman değilde emek vermek gerekitor
paralelevrendemutlu Kmlll Sosyal medya Linç üzerine kurulu. Ne kadar linç yersen o kadar yorum gelir ve keşfete düşersin. Bütün fenomenlerin geçmişi hep linç edilmiştir daha sonra fenomen olunca kendilerini düzeltiyorlar. Bu bütün medyada öyle mesela Esra Erol, Müge anlı yı düşün normal konuda birisi çıkınca unutuyoruz ama bazı replikler var saçma sapan davranışlar var onları unutmuyoruz devamlı karşımıza çıkıyor akılda kalıyor
iremaydmr Kmlll bence şaklaban olmak yerine meslek sahibi olmanızı tavsiye ederm çalışarak para kazanmak daha akıl işi oluyor
Kmlll Dokuzkasimbebesi 1 ay oldu açalı da sildiklerin de var tutmadı diye atıyorum bugün 3 tane attım sanırım 2 ya da 3 tutmuyor
DevosMom iremaydmr influencer’lık şaklabanlık değil. Günümüzde meslek olarak geçiyor, çünkü ciddi bir getirisi var ve oradan gelir elde edilince vergi veriliyor.
dorukbebekom Kmlll çalşamyrsn ama telde dünya zaman harcayıp influencer olacak kadar zamann var…. O zamanı keşke çocuklarndan çalmasan
gunes0312 Kmlll şimdi baktım hesabınıza ama çok sıradan şeyler var sizi kırmak için söylemiyorum. Yani elinizi çarptığınız 100 hesaptan 80 i bu şekilde mesela. Ben açıkçası böyle sayfaları takip etmiyorum. Bir şey çekmesi gerekiyor insanı kendine bence bir konsept düşünüp ordan yürüyün 🌸
Kmlll gunes0312 neler yapabilirim mesela ya öyle mi ama popüler videolardan kendimize uyarlamak değil mi zaten amaç
DevosMom Kmlll hesabınızı inceledim, çok klişe şeyler var biraz farklı bir şey yapabilirsiniz, seçtiğiniz şarkıların güncel, popüler şarkılar olması gerekiyor, alt kısmındaki etiketler reelsle uyumlu olmalı biraz daha etiket ekleyebilirsiniz
nnidua Kmlll kullanıcı adı da çok önemli bence gizemlendik gibi bişey olabilirdi ya da daha farklı bişey gizemliyiz diyince sanki fake bı hasap gibi duruyo
gunes0312 Kmlll ya bence biraz insan kendinden bulup takip ediyor bu insanları. Yemek konseptli sayfa deseniz o şekilde değilsiniz, günlük hayattan deseniz o da çok sayılmaz. Ama mesela verdiğiniz et tarifi içecek tarifi çok fazla yemek hesaplarında var ve genelde insanlar büyük sayfaları takip ediyor. Ben dediğim gibi takip etmem genelde sadece bir kadın takip ediyorum günlük hayatını çekiyor yemek temizlik vs ama onu da çok içten olduğu için takip ettim açıkçası beni öyle kendine çekti
DevosMom iremaydmr siz sosyal medya fenomenliği ile influencerlığı karıştırıyorsunuz. İnfluencerlık bir meslektir dijital içerik üreticilerinin unvanıdır. Bahsettiğiniz kişi ise fenomendir. Aynı şey değiller yani.