Curlymom22 CerenAyza özel ata sağlık Sinan kurtul şiddetle tavsiye ederim bir kere deneyin asla asla asla pişman olmazsınız muhteşem bir doktor aşırı ilgili
aliaslanmom zeynepinannesi1302 iletişim konusu nasıl oluyor bende ilgili bir doktor istiyorum alerjik bebek benim oğlum
zeynepinannesi1302 aliaslanmom her sorduğum soruya genelde cevap verir telefondan .kontrole gittiğimizdede işgili davranır benim kızımda alerjik daha yeni öğrendik yine medicanada Şule hanım takip ediyor alerjisinide diyetteyim 20 gündür.
nuroner aliaslanmom benim oğlumda alerjik bizde Alsancakta Gülcan Çeliğe gidiyoruz alerji tanısını da o koydu zaten gece. 1 de bile arasam açar çok ilgilidir oğlumun farklı bir hastalığını da kendisi buldu acil kbbye yönlendirdi bize doktor buldu 1 gün içersinde oğlumu ameliyat ettirdi çok memnunum 4 günlüktük başldığımızda kesinlikle tavsiye ederim tedavi ilaç yöntemleri çok iyidir google yorumlarına da bakın isterseniz
aliaslanmom zeynepinannesi1302 aynı bizim de öyle şule hanım takipliyiz mehmet yana gidiyorduk fakat çok kalabalık diyet sürecim bitti benim şükür ek gıda sıkıntılı ilerliyor ama şu an
mommmmy Dr seçkin Atasever çok ilgili ve iyi bir doktor . Birde Çınarlı hastanesinin çocuk doktoru çok iyi diyor arkadaşlar . Fikret sanırım adı.
zeynepinannesi1302 aliaslanmom benim bebeğimin kakasında kan oluyordu ama hala devaö ediypr siz nasıl farkettiniz kan oluyomuydu sizdede oluyorsa diyet kaç günde farkettirdi kanın geçmesini🙏🏼
kirginnur ben medicanada mehmet beye götürüyorum, çok ilgili ve her soruma cevap veren bir doktor. bazen ben bile abarttığımın farkına varıyorum, ama hiç terslemeden hep deli deli sorularımı bile cevapladı.
esrabulut128 kirginnur ben de mehmet yana gidiyorum, ne kadar yoğun olursa olsun hep benim çocuğuma baktı, hastalıktaki hemen antibiyotik vermeyelim beraber temas halinde olalım yaklaşımı çok iyi, gece gündüğz ulaşabiliyorum, çok memnunum ben, öneririö.