delirmeceler Merhabalar, Bir kaç arkadaş otel hakkında bilgi istemişti şuan oteldeyiz pazar günü giriş yaptık ikizlerimizle çalışanlar çok ilgili standart oda aldığımız halde ikizlerimizi gördükleri için aile odası verdiler yemeklere gelince aç kalmak imkansız suşi den tutun içli köfteye kadar ekstraları bile var 24 saat ultra herşey dahil animasyon ekibi eğlenceli 3 tane kaydırakları var ana havuzu zaten büyük düzenli temizlik yapılıyor istediğiniz anda istediğiniz kişiden yardım alabiliyorsunuz sürekli etrafınızda personel var kısaca iyiki bu oteli tercih etmişiz biz çok memnun kaldık yorumların fazlası var eksiği yok memnun olmayanda bodrum voyage falan gider buranın üstü o çünkü birde tabi ne istediğinede bağlı herkese iyi bayramlar dilerim sağlıklı mutlu kalmanız dileğiyle
Alerjikrinit delirmeceler nerde kız bu otel eşimle aramız bozuk düzeltmesi için bir şans olarak sunayım ona 😈
delirmeceler Noname21 plajı güzel kendine ait iskeleside var yemekleri dediğim gibi güzel fazla çeşit var ve ekstralarıda var suşiden karides kalamar içli köfte herşey fazla fazla
Bet2506 Konuyla alakasız Kızım 11 aylık olmus olucak tatile gidicez 2 hafta sonra yani Havuza sokuyor musunuz ? Ben sadece ayaklarını sokarım Yanımıza bebek havuzunu alalım diye düşündüm ama içim rahat etmiyor. Kirman calyptus a gidicez temiz büyük te bir otel ama emin değilim
etuerk Bet2506 tatile gidiyorken neden havuz sonsuz deniz var orda sok bacım çocuğun gözü gönlü açılsın
Bet2506 etuerk denize de götürücem tabi Ki ama deniz baya uzakta görünüyor Sürekli denize gidemeyebilirim
delirmeceler zeysel5_6 ocakta aldık biz 23,650 toplamı iptal bedeliyle tabi vallahi çok memnun kaldık