elisa2705 Merhaba kızlar dün eminönü balıkcıya gitmistik sanırım zehirlendm 2 kere midem bulandı smdi de hic istahım yok ve halsizim bilgisi olan varmı bebegim 1 yasında emziriyorum bu arada
Melodimm elisa2705 Ben emzirdigim zaman zehirlenmedim bilmiyorum ama bence engel değil.Sonuçta annede olan birşey.Internetden baktım engel değil diyor.
elisa2705 Melodimm evet oldu 2 kere istifra ettim suan sadece halisizm :( ishal ve istahsızlık var bide
Alerjikrinit elisa2705 ben süt ürünlerinden zehirlendim geçen sene evde çektim çok zordu çocuğu bırakacak bir yer yoktu. Ama o zaman internetten bakmıştım evde atlatılır diyordu fakat balık ve tavuk gibi zehirlenmelerde sağlık kuruluşuna başvurulmalı diye hatırlıyorum
Alerjikrinit elisa2705 iyi yapmışsınız evde atılacak olsa bile çok zorlandım ben gece ateşim bile çıkmıştı 😅 geçmiş olsun
SeverusSnape elisa2705 geçmiş olsun, ben balıktan değil ama sütten zehirlenmiştim. Emzirmeye de devam ettim, bebeğimde hiçbir belirti olmadı. Sadece dediğiniz gibi ben halsizdim.
SeverusSnape elisa2705 doktora gitmedim, 1 gün halsizlik oldu sadece. Sütü içtikten kısa bir süre sonra kusma ve mide ağrısı oldu o kadar.