Canım anne ilk bir ay bebeğin ve sen emmeye alışana kadar zor bir süreç bende bunu dibine kadar yaşayanlardanım Hiç göğüs ucum yoktu ilk bir ay silikon uçla denedim emzirmeyi, sağdım silikon ucun yanından ng ile verdim, biberonla verdim vs ama her neyi denersen dene memeyi çıplak direkt bebeğe vermeden ikinizde adapte olamıyorsunuz. Seninle benzer şeyleri yaşadığım için açık söyleyeyim memeyi direkt vermeye çalış bebeğine ilk bir hafta on gün yara olacak çok acıyacak ben katı kakao yağı kullandım sızısını alıyor baya, sen ne zaman kararlı olursan ozaman başla direkt emzirmeye bir haftanın sonunda göreceksin bebekte alışacak sende sütünde artacak araya başka aparatlar soktukça sağma makinesi silikon uç vs süt azalıyor istemsizce. Hepsi geçiyor sonra emzirmenin duygusal doyumunu yaşamaya başlıyorsun 🤍 Benim bebeğim bir yaşına geldi hala emiyor iyi ki diyorum bir cesaret herşeyi bırakıp doğal emzirmeye yönelmişim gerçekten hem anneye kolaylık hemde bebeğin bağışıklığı için büyük nimet anne sütü..
Sütünü arttırmak içinde en güzel şey bol bol su tüketmek bir de uyku
Umarım kolayca atlatırsınız bu süreci canım anne o anın içindeyken pek mümkün olmuyor ama o minikliğinin tadını çıkar 🌸