tibmer 15 günlük anne olarak merhabalar arkadaşlar sleepy natura bir numara bez kullanıyorum şu anda ama kızımda pişik yaptı onerebileceginiz bı bez varmı
arenn23 tibmer molfixin yapısından dolayı memnun kalmadık biz bide pişik yaptı şuan prima ve goon ile birlikte devam ediyoruz oğlum çok çiş yapıyor ona rağmen goon bile taşırmıyor
seherskr tibmer Ben Molfix ve Goon kullanıyorum.. İkisinden de çok memnunum…Goon Molfixe göre biraz daha kalıbı dar ben 2 numaradan başlamıştım yaz sıcakları diye çok ciddiyle temas etmesini istemiyorum. Yeni anne olmuşsunuz Hayırlı olsun, Rabb’im analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲
aycingozuacik Ben 1 ve 2 numarada molfix pure soft kullandım hiç pişik yapmadı şimdi 3 numaraya geçtik mavi paketli molfixle devam ediyorum oda pişik yapmadı.
aycingozuacik tibmer sızdırma sorunu yaşamıyorum fakat bebeğimin kilosu bez sınırına yaklaşmadan bacaklarda sıkma yaptığı için büyük numaraya geçtik.
tibmer seherskr çok teşekkür ederim 🙏😇Allah isteyen herkese nasip etsin kızım küçük 3 kilo doğdu şu anda da bı 3500 ancak vardır iki numarası buyuk kalirmi peki
seherskr tibmer Benim kızım 3-700 doğdu ama 2 numara goon kullandım ilk . çok rahattı pişik ve sızdırma yaşamadım
seherskr seherskr şimdi kızım 19 aylık..14 kg a yakın..6 numara şu an tam oluyor.Bu paketi biterse en büyük bezlere geçecem artık
sekerbebeginannesi tibmer sleepy bio natural yani mavili paketini kullanıyorum çok memnunum, goon denedim beğenmedim, sleepy natural da idare eder geldi bana, geceleri de prima takıyorum tabi o muhteşem 😄
eliflikli tibmer ben de bionatutal pişik yaptıktan sonra goon geçtim sarı paket çok güzel, primaya çok yakın bence. Onun dışında molfix de sleepy den güzel ama bulabilirseniz sarıpaketli pure and soft çok iyi :) güzellikle büyüsün ❤️❤️
melissaavcuoglu Merhaba 4 numara sleepy bio natural elimde var 8 paket çok uyguna satıyorum elimizde kaldı maalesef düşünürseniz yardımcı olurum
justthecigarette tibmer bizde 46 günlüğüz sleppy bizde de pişik yaptı. Durumun varda prima al mükemmel bir bez ama ben alamıyorum molfix kullanıyorum şu an pişik yapmadı ama koku yapıyor
gizemm01 tibmer slepy kullandım sızdırdı. Molfix mavi pakete geçtim sızdırdı. Molfix gold pakete geçtim hiç çiş sızdırmadı 1 kere kaka sızdırdı ama kızımda hafif pişik yaptı goon geçmeyi düşünüyorum