Merhaba tuvalet eğitiminin 3. Günündeyim bir sorum olacaktı tecrübeli annelerimize 😊 Gündüz ile geceyi aynı anda çıkardım bu arada 1. Gün yarım saatte bir ya da 1 saatte bir lazımlıga oturttum ara ara hep kaçırdı. Aynı günün gecesi uyuduktan 1-2 saat sonra kaldırayım dedim yıktı ortalığı uykusuna çok düşkün yaparsa yapsın moduna girip sadece gece 12-1 gibi 1 kere kaldırıp yaptırabildim bidaha sabaha kadar tutmuş sabah kalkınca yaptırdım. Gece kaçırma hiç olmamış. 2. Gün gündüz 1-1.5 saatte bir oturttum hiç kaçırma yapmadı ben oturtana kadar hep tuttu. Hatta gündüz uykusu yaptı 3 saat onda da kaçırmadı. Gecesi 1 kere yaptırdım yine sabaha kadar tuttu. 2. Gün gündüz de gece de kaçırma olmadı. 3. Gündeyiz belli ki tutabiliyor belli saate kadar ama hep ben mi sunmalıyım ? Bu süreç böyle mi ilerliyor. Yani kendisi talepte bulunmuyor çiş için. Bu arada ilk gün kakasını gördü ve korktu sanırım. Kakayı lazımlıga yapmıyor. Kaka geldi deyip bir köşeye gidip çöküp yapıyor ben yetişene kadar yapmış oluyor. O durum hakkında önerisi olan varsa da teşekkür ederim şimdiden 😊🙏