Petitoos busranur_19 tam 15 aylığız yukarıdaki yorum beni çok şaşırttı 😅 benim oğlum baba, mama, dede, atti (attı anlamında), biy (sayı olarak bir) bunları diyor valla başka da kelimesi yok 😂 ayrıca 15 aylık hâlâ yürümüyor iştahı da hiç yok hâlâ 10 kilo sevgiler ☺️
Nurbost busranur_19 ne dersem tekrar ediyor ama kendi kullanmıyor. Yani ben elma diyince elma diyor ama elma isterken bu diye gösterip istiyor.
ayseee_ busranur_19 anne baba mama der onun dışında biz söylersek amca de dediğimizde mesela yarım yamalak amca der nene dede biz dedigimizde tekrar eder ama kendisi demez yani bilinçli olarak sürekli söylediği kelimeler anne baba ve mama,14 aylık
Kumsaliko Her çocuk kendine özeldir unutmayalım 🌺 Anne baba teyze ado Aleyna bonibon hala duygu evet aman bitti gel git hadi no dede Nene kaju ufff çilek muz portakal ( çiçi mu pıka ) mama bıcı bıcı bidaha al
sehpayacarpanserceparmak_ Ya benim bebegim surekli biseyler geveliyor ama hicbiri anlasilir degil bu sayiliyor mu🥲
tekbasimabakiyorum busranur_19 15 aylık iken sadece 3 kelimesi vardı. Şu an 16 aylık 10 kelimesi var. Bir sonraki ay 7-8 kelime daha eklenerek öyle öyle gider diye düşünüyorum
fadmom Anne baba dede aba gel gol hadi atti mama dur hayvan sesleri çıkarıyor ismini söylüyor birde yeni ogrendi benim anladiklarim bunlar 😁 bir haftaya 15 aylık olacak
irem1 busranur_19 mama, meme, dede,anne,baba,bir,gel diyodu 10 gündür anneöin yanındayım insan görünce çenesi açıldı. Ne desek tekrar ediyo isimlerimi söylüyo ama belli belirsiz
bnutrk Anne baba dede ananne abla abi hala amca kalk bak bitti gitti attı mama meme Ayşe çiş kaka cicik diyor eliyle severek ce ee yapıyor söyleyerek cıs diyor hayır anlamında suya (buv) diyor adını söylüyor benim adımı söylüyor ayakkabı terliğe ikisinede akka diyor kedi köpek kuş kuzu inek seslerini çıkartıyor aynı zamanda onları gösteriyor gördüğü zaman kitabımızda kalem kitap gözlük şapka gibi şekilleri gösteriyor gel gel diyor eliyle göstererek bay bay alkış yapıyor göz kulak burun ağız saç el ayak çorap bunlarıda gösteriyor.. Şu an böyleyiz🌸