Egelihayat Minnoş oglum ilkkez bu saatte ayakta uyumadi saskinimm normalmi acep 7 aylik kendisiii cozutmuyordur umarim🙄😂
ahmetseliminannesi Egelihayat Uyumadı diye mi sevindin benmi yanls anladım 😂 benm oğlan 12 dem aşağı yatmıyor
Ebruk42 Egelihayat ay ne guzel biz 6 ayligiz butun gun uyuyoruz gece de en fazla yarim saat uyuyup 4 5 saat hic uyumadan nasil durabiliyor ogleye kadar anlamadim 🤷♀️ 2 3 aylikken gec de olsa 01.00 de uyurdu 4.aydan sonra bir seyler oldu 🤦♀️
Egelihayat ahmetseliminannesi sevunsemmi sevinmesemmi bilmiyorumkii. Hep.7 8 arasi uyuruz biz bugün şaşırdım keyfide yerinde oyle aglama durumi falanda olmadi şükür ama ne bilim kizzzz delirdimmi neci😂
ahmetseliminannesi Egelihayat Valla maşallah 😂 bizimki gunduz toplasan 2 saat felan uyuyor gece 12 den once uyumuuor 6. Ayina kadar cok iyiysi gece uykumuz simdi 2 3 defa uyanıyor
Egelihayat Ebruk42 abuu gündüz bop aktivite ilgi cekenm seyler yapin 4 saatten fazla uyutmayin gece uykusu cok önemli
Ebruk42 Egelihayat biz o aktiviteyi gece yapiyoruz malesef 5.ayda emeklemeye basladi gece hic durmuyor gunduz agliyor uyumak icin ben de butun gun gece uyanik olunca kucagima alacak halim kalmiyor gunduz 🤷♀️
Egelihayat Ebruk42 masallah benim kablumbaga daha dönmüyor bile ehehhe, ama biraz uzerine düş diren duzeltmeye calis valla gece uykusuzluk coook zor deli oluyoruz resmen.
Egelihayat ahmetseliminannesi benimkide gündüz 2 saat falan ancak, gece 2 3 e gurban olammm 12 13 kez uyanir benimkii