birprensannesi41 kızlar çekim gücü iyi bir sağım makinesi ariyorum manuel veya elektrikli hiç farketmez bir de süt arttırmak için takviye kullaniyormusunjz
2uykusuzprensannesi birprensannesi41 Philips avent elektrikli çok iyiydi ,arastirabilirsin benim işimi görmüştü
haticeerman birprensannesi41 diğer marka ürünleri bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ben acuranin kullanıyorum çok kullanmam diye düşünüp çok para vermek istememiştim uygun fiyatlı baktım memnunum çok şükür. Süt artırmak için de takviye kullanmadan sadece sağım yaparak artirdim.
defnem1602 Eller serbest makineleri tavsiye ederim. Büyük rahatlık hemde Philipsten fiyatı çokta farklı değil.
-kizimkaraca- Eğerki bulunduğunuz bölgede Madela firması varsa direk kiralayın derim hastane tipi makina getiriyorlar mis gibi çekiyor ben çok memnundum
birprensannesi41 -kizimkaraca- evet hastanede olanlar süper çekiyor ilk doğum yaptığımda çok az gelmişti getirdiler baya çıkmıştı😇
defnem1602 birprensannesi41 hepsi buradadan almıştım. Emzirme danışmanı olan biri de paylaşmıştı o zaman ondan görmüştüm hatta. Bebebao diye geçiyor markası