serefalp Merhaba birşey sormak istiyorum benim çocugum 1 yaşına girdi ama bizim kilo problemimiz var 1 yaşında ve 7,500 kiloyuz ve iştahı yok birşey yemiyo aynı durumu yaşıyan varmı acaba napmam gerekiyo iştahını açmam için yaşına göre kilosu çok düşük😔
Elenor17 serefalp merhaba öncelikle cocugunuzun doğum kg nedir o önemli .Benim de oğlum son 15 gündür hiç yemiyor zaten hep oyunla yiyordu artık onu da kabul etmiyor her yolu deniyorum cok fazla israr ediyorum ters tepiyor sanırım. Mamayı da hiç severek içmez hep kandırmaca onu da cok az içiyor.Suan yaşına 5 gün var. 9 kg var ya da yok 3200 dogdu kilo almıyor cok inat kaşıga ağzını asla açmıyor bende napcagımı şaşırdım aç aç saaglerce duruyor
zeynepgevil serefalp su içiyor mu bi videoda görmüştüm su iştah açıp acıktırırmış bide sürekli emzik vermeyin tükürük salgıladığı için susamaz iştahı da olmaz diyodu ama benim oğlum su da sevmez zor içiriyorum
EbruAlperen__12 serefalp bizde aynı durumdayız maalesef hiç iştahı yok binbir türlü şeylerle yemek yedirmeye uğraşıyorum onu da bazen yer bagzen ağzını kitler açmaz bizimde kilomuz az maalesef bende çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık…Keşke mama içse diyorum en azından kilo alır birde mamq deneyeceğim ama ondan da çok umudum yok maalesef yemek işi artık beni o kadar geriyor ki
serefalp Elenor17 benim çocugum küçük doğmuştu 2100 fln doğdu erken doğum yapmıştım zaten anne karnında kilo almamaya başlamıştı benim çocugumda aynı sizinki gibi sürekli çogu şeyi reddediyo mamayıda 150 mlden yukarı çıkamadık çok az içiyo gerçekten napıcagımı şaştım artık bu durum beni çok üzüyp sizin çocugunuzun yine bi tık iyi kilosu
Elenor17 serefalp doğum kilosuna göre zayıf maalesef hep zorlamayla ilerledik ben cok mamaya da yüklenmek istemiyorum ki zaten içmek istemiyor ben oyuncakla içiriyorum cok zor yorucu