gencmom_ NatashaRomanoff kız buraya atıcaktım ondan resmini bulmaya çalıştım En başta sivrisinek ısırığını araştırmıştım 😂
NatashaRomanoff gencmom_ 😅🤣 bende aradım sivrisinek ısırığına ne iyi gelir diye 🤣 basık havalarda gündem çoğumuzda öyledir 😅
NatashaRomanoff Uykusuz-annee hahaha alta yazdığınızı görene kadar cevap olarak yazacaktım ki “sanırım Kayseri’de yaşıyorsunuz” 😁
Simsimy NatashaRomanoff Bu son iki arama içki sofrasında dönen muhabbet yüzünden oldu asdfghj Kafalar güzel tabii anlamsız muhabbetler edildi
NatashaRomanoff Simsimy çoook önceden bende araştırmıştım bu konuyu ama tabi bilimsel pek bir veri yok sadece ihtimal olarak lanse edilmiş. Doğruysa çok komik boyları posları devrilmiş resmen 😅
Simsimy NatashaRomanoff Ya bizdede konu bir anda hindiye geldi. Nereden geldiğini asla anlayamadım. Oradan tavukların atasına kadar gittik 😂 Bu arada bilimsel adıyla Gallus gallus, diğer adıyla kırmızı Hint kuşu sonucuna ulaştık
LadyGaddar NatashaRomanoff Geçmişi kapalı olan ben🙈ama en son e okula baktım kimler ne sözlü vermiş diye😄
NatashaRomanoff Simsimy çilingir sofrasında oluyor öyle şeyler 😁 bazı kadehlerde dereceler varya içtikçe yaşanılacaklar o hesap 😅
NatashaRomanoff Sarikuzumalp falınıza bakayım: Ankarada yaşıyorsunuz. 5 yaşında çocuğunuz var. Ufak bir rahatsızlığınız var. Yakında tatile gideceksiniz 😀