kızlar merhabalar daha öncede yazmıştım, ama bunu kayinvalidem ortaya atınca ben de okey dedim doğrusu 😂 o sünnet eğlencesi yaparız harmanda felan dedi bende olur demistim geçen işte yaz geldi ve kardeşim geldi bayramdan sonra dönecek işte eşimin amcalsru vs gelmişken de yapalım dedik ama şöyle bişey var menü bulamadık, ilk dedik su böreği işte dolms tatlı yaparız dedik, sonra kaynatam ızgara yaparız dedi birde kavurma koyarız dedi kanat tavuk vs yaparız dedik ama vazgeçtik mangaldan (kurban kesmediler bizde kesmedik ) kayınvalideme gelen işte etlerden vs kavurma yaparız pilav yaparız su böreği dolma vs dedik birde ben tatlı yapicam balon Zinciri ile balon süslemesi yapicam yatağına ceyizimden mavi örtü vardı mavi örtü sericwm o kadar yapicam yatak belki hazırlamaya bildirimde siz olsaniz önemli olan birlikre olmak ki çok bir aradaa olamıyoruz, birde anı kalsın istedik, oglumuna slopeg veya kot şort veya pantolon giydiricem bizde aynı şekilde giyicez yada işte benim yeni aldigum bir mavi elbise var onu giyerim eşim bif gömlek çok abartmicaz, düğünüm de kayinvalidem harmanda hazırlık yapmamıştı kına eğlence istedi olmamıştı dedik şimdi yapalım ama işte menü önerisi istiyorum sizlerxen açıkçası biraz uzun oldu 🫣