merve_dagdeviren_42 Kızlar kan damlası kullanmayan var mı benim gibi bebeğim 9 aylık hiç kullanmadım acaba hata mı yapıyorum
mraslan merve_dagdeviren_42 Kullanmama sebebiniz nedir acaba ? Kansızlık bir çok hastalığı beraberinde getirir en basiti kilo alımını bile etkiler bebekler de. Ayrıca d vitamini de kullanmamazlık yapıyor musunuz merak ettim
Kzk merve_dagdeviren_42 neden kullanmıyorsunuz Annesi kullanmanız gerekir şu an her besini yiyemediği için kansız kalması olası Verin annesi eğer doktorunda vermenizi istediyse bu aylarda sağlık ocağı hemogram istiyor baktırdınızmı
ahmetseliminannesi merve_dagdeviren_42 Canm ben kullanıyorum fakat ablam ve cok yakın bi arkadasm kullanmamıştı ikisininde 1 yaşına yakın kansızlık cıktı ve doktorlar ilaca baslatti ikisinede doktorlar kan ilacı kullanmadınız mi demislerdi..
Ariyaarya mraslan cnm kızım 7 aylık bende yeni kullanmaya başladım unutuodum hep kızım 6 kilo çok zayıf ondan mo acaba srtk kullanmaya başladım skntı varmı cnm
mraslan Ariyaarya Genelde zaten kilo alımını etkiliyor unutmayın lütfen sabah kalktığınızda ilk işiniz vitaminlerini vermek olsun ☺️
mraslan Ariyaarya e tamam canım sabah cocugun kalktıgında direk vitaminlerini ver işte ber sabah yaparsan alıskanlık haline gelir ☺️
Ariyaarya mraslan e cnm versem sonrasında 1 saat süt içmemeli o nasıl olacak aç mı kalacak 🙂zaten gece hiç sür içmio
mraslan Ariyaarya Valla canım öyle bi kural olduğunu bize doktorumuz söylemedi yok 1 saat bekleyeceksin vs diye. Sabah kalktığımda ilk işim d vitamini ve demiri veririm ortalama 30-40 dk sonra kahvaltısını hazırlamış oluyorum