kader03 Merhabalar oğlum 9 aylık üst ve azı dişlerini çıkarıyor aşırı zor çıkarıyor sürekli kucağımda ateşleniyor ağrısı da var Dr iki tane ağrı kesici şurup verdi dönüşümlü kullan diye ama oğlum kesinlikle ne yaptıysam içmiyor ağzını açmıyor tükürüyor ne yapıcam çok çaresizim tavsiyesi olan varmı
Sarikuzumalp kader03 Yemeyi en çok sevdiği şey ne? Benim oğlumun karpuzdu. Karpuzu yedirirdim önce mecbur telefon verirdim şurup içirmek için. ona bakarken ne veriyor diye bakmazdı bile. 4 5 çatal karpuz verdikten sonra çatala batırdığım karpuza ağzını açarken hoopp kaşığı ağzına sokardım hemen 😂 o karpuz sandığı için o anın şokuyla yutuyordu bi deneyin bence çok işe yarıyor 😃
incismom kader03 biraz gaddar olucak ama ben malesef böyle yapıyorum onun iyiliği için.annem de bize böyle içirmiş hep. Yere yatır burnunu tut ağzı otomayik açılıyor zaten hemen ver yuttuğuna emin ol kaldır
jap kader03 denemekte fayda var. Eşim tutuyo kafasını geri kaldırıyoruz ben ağzına sıkıyorum şırıngayla. Böyle de yapabilirsiniz zorlama oluyo ama içirmek zorundayız
deniztalta Meyvesuyu ,mama , içine kat yada şırınga ile kafasını sabit tutup eğik pozisyon da boğazına yakın yavaşça sık
kader03 deniztalta mama kullanmıyoruz canım emiyor ve sevdiği yemeklerden yapıyorum genelde hazır meyve suyu hiç vermedim ama yaparım inşallah işe yarar 3 kişi içiremedik yani çok teşekkür ederim ☺️
kader03 Sarikuzumalp aaa bu çok iyi fikir benim ki telefon çizgi film bağımlısı değil ama karpuz sever yer yoğurt da sever o şekilde denemedim ama tadını alınca atar diye korkuyorum bütün kıyafetleri şurup oldu hep ama denicem çok teşekkür ederim ☺️
kader03 incismom canım onuda denedim olmadı benimki uyanık burnunu kapatıyorum ağzını da açmıyor açsa bile ağzında bekletiyor direk çıkarıyor aklım durdu artık
ArdeninAnnesi3322 Emzik alıyorsa enjektör ile sıkıp hemen emzigini verebilirsiniz ben öyle yapıyordum küçükken
kader03 ArdeninAnnesi3322 maalesef canım ya emzik almadı hiç ne yaptıysam olmadı 3 kişi içiriyoruz içiremiyoruz daha doğrusu nasıl yapıcam bilmiyorum artık