byz_ Arkadaşlar selam 14 gün önce sezeryanla doğum yaptım yarın dikislerim alınacak. Şimdi doktorum bana tekrar buraya gelmene gerek yok sağlık ocağında halledebilirsin hatta evde kendin bile açabilirsin dedi bir ucunu kesip. şimdi merak ediyorum daha önce dikişini evde açan oldu mu hiç acaba?
OrdekYavrusu byz_ ben sezaryen dikişimi değil de safra kesesi ameliyatı dkişlerimi kendim almıştım. Ama biri açık diğeri kapalı ameliyat tabi. Kendiniz sökmekten huylanacaksanız acilde 2 dkda aldırın
pasaklisinkukuli byz_ doktor dedi diye sen evde naeıl açıcan insan kendine bişey yapamaz mafya babası falan değilsen
Duru2022 Merhabalar, ben zorunlu sezeryan ile doğum yaptım fakat dikiş aldırmak gibi bir durum yaşamadım aksine estetik dikiş yapıldı merak etmeyin iki gün sonunda (hastaneden çıkışta) bandı açabilirsiniz denildi. Üzerinden bir sene geçti çok şükür en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
byz_ pasaklisinkukuli ahahaha bacım ne bilim doktor öyle rahat konuştu ki neyse acilde aldırdım zaten öyle bir şeye cesaret edemezdim.
Pastaneusuluislakkek byz_ benimki yapıştırmaydı. Ertesi gün bandajı çıkardık başka da bir şey gerekmedi