1_annee Kızlar 12 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor ağzından çıkıyor artık emdikçe günlük çiş kaka sayımız doyduğunu gösteriyor 8 9 defa çiş 6 a yakın kaka yapıyor göğsümü sıkınca sütte geliyor şaşırdım kaldım mama vereyim mi doymuyor mu diye 5 saattir uyanık ve 5 saatide nerdeyse memedeydi
etuerk 1_annee doyduğunu anlamıyor ve birazda temas istiyor aslında siz 2 saatte bir saatli emzirin fazla emmesi se gaz yapar sürekli ağlarına sebep olur
onefinemom 1_annee Yenidoğanlar hık dese emmek istiyor mık dese emmek istiyor. Siz talep ettikçe verin, bez sayısı vs gayet iyi, kilo da alıyorsa yetiyordur sütünüz. Endişe etmeyin hiç, meme dostu oluyorlar genelde uzun bir süre 😄
Begm_i 1_annee çişli kakalı bezlere göre doyuyor.. Sadece temas istiyor. 6 aya kadar gak dese meme guk dese meme 🌺
1_annee onefinemom bugün doktora gittik doğum kilosuna ulaşmış kilo alımı iyi dedi doktor bazı bebeklerin kilo alma kapasitesi fazladır mama verebilirsin dedi ama sütüm varken niye mama vereyim diye düşünüyorum ama böylede huzursuz olunca bilemedim
elftty Bende bakrim yutkunmuyir boş gbi memeden çekiyorum acaba cekmemeem mi lazım ama sonra da gaz yapıyor sanki
berrarici 1_annee benim bebeğim de 24 günlük gün boyu meme de süt birikmiyor artık akşam 7-8 gibi artık tükeniyorum mama veriyorum çünkü artık süt olmuyor
dugme berrarici size öyle geliyor bebek aktif emiyorsa ve günlük 3 litre su tuketiminiz varsa sütünüz dolar normal olanı da budur
dugme 1_annee benimkide aynıydı ek gıdaya geçene kadar ek gıdaya gec aramaz o kadar dediler nerdeeee hala aynı 🥴🤗
nnidua 1_annee ayy arandıkça bu çocuk aç diyecekler kesinlikle dinleme iki saatte bir emzirmeye özen göster ya da bebeğiniz küçük bu bı buçuk saat bile olabilir ama bir saat ve daha kısaysa aç değildir kucağınıza alıp kokunuzu hissetmenizi sağlayabilirsiniz ama emzirmenize gerek yok. Zaten bebeğiniz uyaniksa ve açsa asla durmaz ağlar husursuz olur o zaman da qç olduğunu anlarsınız