Hassas içerik başlığı ekleyip açıklama yerine yaziyolar ya ben ne anlamadım o işten o yüzden açıklama yerine de hassas yazdım ki girip okumadan etkilenmesin kimse diye..
Köpeğimiz öldü 6 aydır bahçede baktığımız kızımın en yakın arkadaşı findigimiz bugün kaybettik :( yanlışlıkla eşim ezdi evt bunu hatirlmak dahi istemiyorum ama olay şöyle oldu kopegkmiz sürekli arabayla yarış yapan kızımı arabaya koyuncu binmek isteyen çok cana yakın bir köpekti bizde bunu bildiğimiz için hep dikkatli oluyorduk işte korno caliyorduk çiftliğin içindeyiz arabayla evin onune kadar geliyoruz bu yüzden bugün arabayla çıkarken uzaktaydı gelmedi resmen bugün ben anladım eşime dedim bir şey var köpekte diye yemesi içmesi iyiydi ama üstüme hiç atlamadi kızımı görünce heyecanlanmadi kızımı arabaya bindirdjm hiç yanına gelmedi hatta kedileri bile kovalamadi heralde dedim sıcaktan neyse sıcak geçti biraz 6 civarı sahile inelim dedik arbaya bindil baktım uzaktaydı el salladım hatta oturdum arabaya yine eşim korno çaldı arabayı calistirdi azıcık hareket ettik az bir ses geldi eyvah dedim ayağı ezildi heralde hemen indim baktım yerde kafamda sadece su vardi alacağım hemen veterinere goturcem heralde ayağı ezildi derken hareketsizce yerde o an hemen oluverdi anlamadım resmen kuzum yavrum diye konusmaua başladım eşim geldi hemen dedi bin arbaya ölmüş ama eşimin o an yüzü kıpkırmızı oldu yere çöktü kafasını yere eğdi ben bir yanda agliyorim eşim maffolfu Allah’tan kızım gormedi eşim aldı tarlaya götürdü uygun bir yere gömmeye biz eve girdik baktım kapının orda maması duruyor içim çok acıyor içim içimi yiyor istemeden oldu evet ama çok sucluylrum kendimizi o an nasıl oldu anlamadık köpek sesi duyunca ağlıyorum bahçeye çıktım koşarak gelen fındığım yok bir oyuncagimiz var köpek aynı fındığa benziyor kızım onunla uyuyor içim parçalanıyor Allah’ım nolur affet nolur. Şimdi diyeceksiniz ne yapalım vs ama içimi dökmek istedim eşimle konuşmiylrum suçlamış gibi olurum diye zaten yeni hastaneden çıktı Vertigo olmuştu basım çok dönüyor demeye başladı üzüntüden napicam bilmiykrum.