Muhammet Kizlar bi oglum var 5.5 yaşında 3 sene kreşe gtti . Şuan evde inanilmaz hırçın inatçı vuruyo kırıyo paf dinlemiyo konusuyorum onunla guzelce hediye aliyorum yaptgi güzel şeylerde ödüllendiriyorum ama yook yok yok napayim nasil bir yol izleyeyim dayanamiyom sinirden başım agriyo beni dinlemiyor kresteki cocuklarda kufur ogrenmis el hareketleri falan ne anlama geldiginin bilincinde degil yapma etme dememe ragmen sürekli yapiyor artik oturup agliyorum sinirden sürekli guzelce konsuyorum anlaşıyoruz gene ayni benmi yanlıs yapiyorum biyerde bugun tokat attim sonra pismanliktan üzüntuden oturdum agladm insanlara karşida terbiyesiz babasiyla dikkat ediyoruz ama nasil böyle oldu bilmiyorum nasil bi yol izleyim nolur fikir verin nereye hangi doktora gotureyim ..
helinsila Muhammet bence küçük çocuğun kreşe gitmesini doğru bulmuyorum öğretmenler eskisi gibi ilgilenmiyor ve güzel şeyler ogretilmiyor şımarık çocuklara bakarak o cucukta o şekilde hareket ediyor çünkü küçük daha ne görse onu yapar en güzeli evde kendiniz eğitin bana çok saçma geliyor küçücük çocukların krese gönderilmeleri
Muhammet helinsila çalısmak zorunda oldgum icin gönderdim mecburdum şuan bu dediklerimin önüne nasil gecebilirim bilmiyorum evde nasil egitilir bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum🤮😪😪😪😪😪
Muhammet Tosbikkkk iste 3 sene krese gtti ozaman okulda oldgu icin pek bukadar degildi yaşi büyüyüp ilerledikce hırçın büyük küçük bilmeyen biri oldu tükürüyo vuruyo bilmiyirum pedegok pisikiyatri gibi birseymi napar mesela
Tosbikkkk Muhammet ben götürdüm pedegoğa kuzum çok yardımcı oluyor hatta devlet hastanelerinde ücretsiz bile var araştır götür
Melosing Mutlaka bir sıkıntısı, atlatamadığı birşeyler vardır bazen kaygılı çocuklar çok hırçın olabiliyor bize çok basit gelen şeylerle onlar başedemeyebiliyor. Bir oyun terapisi ya da pedagog başlayın isterseniz duruma göre yönlendirirler