2prensannesi_06 Dogum yaptim ocak 10 da bugunde Kasigimda agri var bazen cok giriyor bazen hic gecmiyor sanki rahmimede arada baski yapiyor bayramdan once gittim gebelik testi vermistim ama negatif cikti yasayan varmi halsiz yapiyor beni
Nurcan03 2prensannesi_06 çikolata kisti filan da ağrı yapıyor. Yumurtlama ağrısı da olabilir. Muayene oldunuz mu?
2prensannesi_06 Nurcan03 bayramdan once oldum hic bisey cikmadi kan verdim negatif bayramdan once iliskiye girildi geri cekme ile korunma ile gittiyse tutma sansi varmi ilk defa yasiyorum boyle bisey
Nurcan03 2prensannesi_06 tekrar bir test filan daha yaptır istersen gebelik için. Bir de dikkat et özellikle ne zaman ağrı giriyor dikkat et. Yumurtlamaya yakın zaman mı? Yoksa ayaktan üşütüp ağır iş yapınca mı? Doğum sonrası insanın düzeni değişiyor. Benim özellikle ilk yıl çok zorladı. Emzirirken özellikle adetime yakın dönemde sızım sızım sızlardı. İlla bir sebebi vardır.
2prensannesi_06 Nurcan03 bayram oncesindede vardi sanirim bu kadar degildi 1 kere oldu bugun cok giriyor ayakta durunca rahmimden bebe cikacak sanki bayram olunca iki gundir yoruluyorum oturmuyorum bile yani belim agridan cikacak omuzlarim ole
2prensannesi_06 Nurcan03 bide sag tarafimdaki popom aciyor oglumun yanina uzandim kalkarken acidi onu hissettim