Bssrr Merhaba. Ben bu illerde bildiğiniz her seye 10 tane ilaç yazmayan , rahatça soru sorabileceğim doktor tavsiyesi istiyorum
Gzzde Bssrr düzce de rıfat can öztürk var çok bilgili bir doktor instagramdan severek takip ediyorum bi bakabilirsiniz çağsu hastanesindeymiş
Maviskizimm Bssrr Sakarya özel konak hastanesi mustafa böncü hastanenin yeni adı özel medar hastanesi oldu.kızımın doğumunun 15. Gününden beri takibini yapan çok tatlı dilli güleryüzlü ilgili bi doktor.her soruya mutlaka cevap verip tavsiyelerini söyleyen telefonla ulaşmam gerektiğinde mutlaka ulaştığım.ilaç yazacaksa bile doğal olmasına özen gösteren doktorumuz.her ay ayrıntılı bir şekilde muayenesini yapıyor
balonjoje Bssrr İzmit Acıbadem Halil Arslankaya muhteşem bir doktor ilaç karşıtı hatta asla gereksiz ilaç vermiyor hatta hiç ilaç vermiyor biz 5 aylığız sadece d vitamini kullanıyoruz ne zaman arasam açar WhatsApp tan saçma sapan her soruma cevap verir iyi ki tanımışım onu diyorum
Gzzde Bssrr özel hastane fiyatlarını bilmiyorum ben farklı bir şehirdeyim ama arayıp öğrenebilirsiniz
balonjoje Bssrr ben özel sağlık sigortası ile gidiyorum o sebeple bilmiyorum ama Alo Acıbadem’i arayıp sorabilirsiniz hemen söylerler
Guzeleanne Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yeni Doğumevinde Dr Mesut Bey, kesinlikle tavsiye ederim. Yeni araştırmaları takip eden, kendini güncelleyen genç bir doktor