dorarikan Kızlar sahibinden de bulamıyoruz doğru düzgün ev Adanalı olup bilenler var mı acaba gezip mi bulmak gerekiyor veya tayinci olup evden çıkacak olanlar var mı
dorarikan hunilimomy hipodroma yakın olacak şekilde galiba Yeşiloba ,huzurevleri,yuzuncuyil,belediye evleri tarafı
dorarikan LadyGaddar hipodroma yakın olacak şekilde galiba Yeşiloba huzurevleri yuzuncuyil belediye evleri tarafı
Dedektifgadget LadyGaddar Adana ismetpaşa mahallesine yakın mı yani hayır İstanbul’da yaşıyorum ama okula ulaşamadım numarası lazım
LadyGaddar Dedektifgadget arabayla 10 dakika sayılır, okulun iletişim nosu Google de çıkar bence denedin mi
gokcen_ Dedektifgadget Ben okul yöneticisiydim başka okulda.Malasef çoğu okulda sabit hat çalışmıyor.Sitesine girip mail atabilirsiniz .Okul mail hesapları aktif kullanılıyor
Dedektifgadget gokcen_ evet canım ortaokul diplamasımın aslı lazım ıslak imzalı ve mühürlü eylülün ilk haftasına kadar Açık öğretime kayıt yapmak için bana 3 sene önce fotokobi gönderdiler o olmuyormuş
gokcen_ Dedektifgadget Evet benim okulunda sabit hattı çalışmadığı için mailden ulaşan oluyordu bana diploma gönderir misin diye . İnstagramdan ismetpaşa muhtarına ulaş iletişeme geç canım yardımcı olabilir