Ayseee60 Kızlar çarsamba mevlüdümüz var Allahın izniyle kavurma pilav, soğuk çorba, tokat dolması, helva olacak. Plastik tabakla ver diyenler var ama benim içime sinmiyor düz tabakta vermek istiyorum. Plastik de verirsem abis olurmu 30,40 kişi arası
babyboy_35 Ayseee60 bencede düzgün tabaklar oluyor tek kullanımlık ver geç kendine eziyet etme kalabalık olacak zaten
Alya-Sena Ayseee60 plastik degilde kalin karton gibi ama guzel tabaklar oluyor bu süs esya satilan yerlerde onlari kullanin. Oteki turlu normal porselen tabaklara koymaya kalksaniz o kalabalikda mutfakda cok zorlanirsiniz.
Ayseee60 babyboy_35 ben plastikte yemeyi sevmediğim için baskasınada vermek istemiyorum. Kısamda tabaklara koymustuk biraz zor olmustu
brokoli Ayseee60 onun bulaşığı ile mi ugrasacaksiniz. Tek kullanımlık ürün tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Estetik anlamda cekinceleriniz varsa, bildiğimiz klasik beyaz plastik yerine party organizasyon ürünleri satan bir yere gidip farklı tasarımlarda tek kullanımlık tabaklara bakabilirsiniz. Çok şık kullan at tabaklar da var
fatihunal Ayseee60 kışın turhalda yaşıyorum yazın Beytüşşebap a geliyorum eşim uzmancavus turhaldan gideli 1 ay oldu eylülde tekrar gelicem neresinde oturuyorsunuz 😊