1100210182 çok açken yada çok tokken yemez en uygun saat emzirdikten 1 saat sonrasidir ayrica bir duzen oturtmalisiniz mesela kahvalti 10 ara ogun oglrn corba aksam meyve yada muhallebi yada arzuya gore aksam yemegi gibi ve bunlar asagi yukari ayni saatlerde olmali karsisinda birileri yerse ve kendi yediginiz tabaya koyup verebilirsiniz onune koyup agzina goturmesini bekleyebilirsiniz sevmedigi seyi sevdigi birseyle karistirip yedirebilirsiniz yutmasi icinde cok büyuk parcali yada cok koyu kivamda veriyorsaniz yutmak istemeyebilir ilk 1 hafta sivi verip sonra pütürlüye gecin elinize sevdigi bir oyuncagi alip onla oynatinca yutuyorlar mesela birde en onemlisi zorlamayin aglatmayin benim oglum ilk hafta asla yemedi hicbirseyi 15 gun ara vermistim mesela evde tekmisiniz nasil bilmiyorum ama tv karsisinda yedirmeyin sofraya siz ve esinizle otursun mutlaka sofra kültürü olusmasi acisindan 🙏 israrla yemiyorsa mesela çorbalarına nane vs koyabilirsiniz nane sevmeyen bebek gormedim ayrica gaz olusumunu engelliyor yogurt seviyorsa yogurt corbasi yapip icirebilirsiniz benim doktorum 6.ayliktan itibaren cok hafif tuz koyabilecegimi de soyledi tabi bu size kalmis ayrica makarnavitmadan iki tane corba aldim oglum onlari da cok seviyor son olarak sabah kahvaltisinda bulamaç vermeyin 🙏 benim oglum sebzeyi tek yemez birseyleri karistirinca yer mesela patates havuc kabak mercimek yada pirinc vs gibi en azindan vitamin aldin diye tek yemiyorsa boyle yedirebilirsiniz mutlaka bir meyveyi yiyecektir muhallebisinin icine onu koyup verebilirsiniz mama kasigi sevmedigi icin parmagimls yedirdim cok uzun bir sure en kotu onu deneyebilirsiniz 🙏🙋♀️