feyzas 11 aylık bebeğim ilk defa böyle bişey yaşıyorum emmek istese bile ağzında tutuyor sadece emmiyor geri çekince de ağlıyor. Çekmeyip öyle dursam ısırıyor. Sanki emmeyi unuttu şaka gibi
babyboy_35 feyzas ay nedense komik geldi bu bebeler insanı delirtir vallahi oyun oynuyor işte kendince 😂
mmellissa feyzas artık ek gıda aldıkları için yavas yavas çiğnemeyi öğreniyorlar oyuzden bence emmeden ziyade çiğnemeye çalışıyorlar 😂
Birkizannesi123 feyzas ayyyy başlık beni mutlu etti kızımı keseli baya oldu çok özledim meme emdiği zamanları 😍
mmellissa feyzas gözlemlediğim kadarıyla öyle bebekler ilk başta ek gıdaya başlarken çiğnemeyi bilmedikleri için emmeye çalışıyorlar zamanla damaklarında ezip yutmaya başlıyorlar ve sonrada ağzında çiğmeyi öğrenincede ağzına gıdayı verince biraz çiğneyip öyle yutuyorlar bu yuzden meme ağzına girince onada bi çiğneme gibi yapıp sonra emiyorlar
brokoli feyzas Ağzında birşey olması hoşuna gidiyor olabilir, damagini flan kasıyor da olabilir, sebebi her neyse, serin serin hem tadını sever ezdikce suyunu tattikca, hem bu sıcakta serinliğini sever, hem ağzını oyaladigi memeniz dışında birşey olur