0710yusuf Anneler 8 aylık oğlumda konak tekrarladı gibi. Geçmişti biraz da olsa. Normal mi bilmiyorum. Sizce doktora götürmelimiyim. Birde çok terleyen bi bebek. Kafası çok terliyor
designermoms 0710yusuf konak engelleyen şampuanlar var kullanabilirsiniz Bir de zeytinyağı çok iyi geliyor sürüp bekletip yıkayabilirsiniz
mucizem10 0710yusuf kızım 15 aylik olmaz üzere hala az da olsa var doktor alerjik bir bebek olduğunu herhangi Bi sorun oluşturmayacagini söyledi
Sibtug 0710yusuf atopik dermatit cildi vardır o yüzden arkadaşımın oğlu 2 yaşında hala konak olur şampuan demeye yanıla hangisi iyi geliyorsa bulabilirsiniz, sıvı alımına daha çok dikkat edebilirsiniz,eğer cildinde de pullanma varsa nemlendirmeye ekstra dikkat edebilirsiniz
suuuuu 0710yusuf Alerjiden ötürü konak skntisi yaşadık mustela fayda etmedi bizde biodermanin sampuanini önerdi doktorumuz 2 güne bir yıkadım taradım ve 1 haftada geçti bizimki. Insallah sizinkide geçer guzel anne 😇💐
0710yusuf designermoms atopik cildi var zeytinyağı sürmeye korkuyorum. Önerebileceğiniz şampuan varmı
designermoms 0710yusuf ecowell kullanıyorum ben konak engelliyor bizde de çıkmıştı Mustela var önerilen konak için Biraz araştırın hangisi içinize sinerse Ama zeytinyağı saç dibine sürünce doğal herhangi bir zararı olmaz Bir de sonradan tekrarlamış ya herhangi bir şeye alerjisi olabilir mi? Kulak arkasında falan da var mı kabuk kızarıklık gibi şeyler
14032 0710yusuf benim oğlumununda cildi hassas zeytinyağı kullanmayın ben kullandım cildi çok tahriş oldu doktor biodermanın şampuanı önerdi bi kaç defa yıkadım iyi geliyor gibi
balkay 0710yusuf doktorum bana mustela nın şampuanını önerdi ben çok memnunum, kafasındaki konaklar gözle görülür şekilde azaldı
0710yusuf designermoms atopik dermatit cildi var. Besin alerji testi de yaptılar bisey çıkmadı. Terledikten sonra oluşuyor kızarıklıklar. Kaşıyor kendini
designermoms 0710yusuf atopik için krem kullanıyor musunuz Biz de geçirdik o yüzden soruyorum Bir de besin alerjisi test de çıkmasa bile olabiliyor Bizim alerjimiz vardı 8 ay diyet yaptım hiçbir testte çıkmadı ama vardı Şey düşünebilirsiniz bu aralar farklı bie şey yedirdiniz mi yemediği bir şey o şekilde bulabilirsiniz Ya da sıcaklardan da olabilir Ben doktora götürdüğümde mustelanın şampuanını önerdi Diyet yapınca da kendi kendine geçti
0710yusuf designermoms atopik için mustela nemlendiriciyi kullanıyoruz. Banyo yaptırırkende mustela saç ve vücut şampuanı. Çok terleyen bebek sanırım sıcak etkiliyor konağıda. Cildi hemen kabardı egzaması belirdi.
0710yusuf Sibtug evet dermatit problemi geçmedi. Sıcakta felaket kötü oldu. Mustela kullanıyoruz konak için herhangi bir şey sürmedim hiç
bimiyendis 0710yusuf şampuanı ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama mustelanın yenidoğan köpük şampuanını öneririm. Başka mustelanınşampuanını kullandım o da konak yaptı bizde