ozipek Kızıma kayısı tattırdım ilk gün tek seferde kızardı bi yerleri alerjiden şüphelendim direkt kestim. Bugün armut deneyebilir miyim hemen? Yoksa tekrar kayısı mı denemeliyim? Kızarıklıklar geçmedi henüz çünkü ama sıcaktan da olabilir…
becun ozipek kayısı oğlumda da alerji yapti. Kurusunda bişey olmamıştı. Ne zaman yese hemen poposu kizariyor sivilce gibi pisik oluyor. Biraz ara verin iyilessin. Farkli hir meyve de belki alerji yapar. Bir iki gün yeni bir şey denemeseniz mi acaba bilemedim.
Damdandusenanne_ Hayır hemen vermeyin. Bizimde yumurtada başımıza geldi allerji oldu.doktor 20 gün verme dedi. 20 gün sonra az az vermeye başla takip et. Onun yanında yeni hiç tatmadigi birşey de verme dedi. O şekilde yaptım kademeli verdim. Şimdi alıştı yiyor rahat
ozipek İnek sütü alerjisi olan bir bebek zaten ama kızarıklıklar başka yerlerinde de çıktı ve bi kaç gündür fazla terledi etti oralarında çıktı. Normal alerji gibi değil yani benek benek sivilcemsi kayboluyorlar sonradan. Elma tattırdım bugün bi de :/