Merhaba kızlar nasılsınız 4 aylık 11 günlük oğlum var minyon tipli bir bebek 4 aylık gibi durmuyor hiç bir şekilde mama içiremiriyorum emmedi de aylık 300 gram almaya başladı 2700 47 cm işe doğdu 2500 düştü yoğun bakımda yattık doğduğunda 1 hafta bende minyon tipli bir anneyim anne karnında karın yapısı geriden geliyordu zaten şuan 58 cm 5900 kilo da 60 90 cm zor içiriyorum bazen onu bile içmiyor size yemin ederim saat tutarak besliyorum bebeğimi böyle ortalığı ayağa kaldırıp ben açıktım diyen bir bebek değil aç mı tok mu belli etmiyor kendini bütün gün öyle durur vermesem kafasını tam tutamıyor kaldırıyor ama titretiyor elleri ayakları hala yeni doğduğu gibi büyüme yok motor becerisi olarak hiçbirini yapmıyor sadede takip etmesi çok güzel tebessüm ediyor aaa agu sesler çıkarıyor Buda beni korkutuyor doktora götürdüm gelişimsel takibini yapmadı önemsemedi resmen etrafımda ki herkes sen kafayı bozdun çocukla diyor eşim de dahil buna anneyim ben hissediyorum diyorum anlamıyorlar bazen 30 cm zor içiyor iştahsız bir bebek 4 aylık bebeğe göre çok çok küçük bakıyorum onlar kafasını tutuyor nesneleri kavrıyor dönmeye başlıyor persentil tabloya göre geriden geliyor gösteriyor çok korkuyorum bir şey olacak diye